EIK-treneren: – Skuffet og samtidig stolt

EIK-trener Ólafur Örn Bjarnason var skuffet over at det ikke ble avansement, men samtidig stolt over prestasjonen laget hans gjorde i cupkampen mot FK Haugesund.

Selv om det ble tap etter ekstraomganger i cupkampen mot FKH, sitter EIK igjen med en god følelse. Det har de god grunn til, for EIK hang med og ga gjestene match til siste slutt.

– Det er skuffende at vi ryker ut når vi er så nære på å gå videre. Vi hadde noen store muligheter på stillingen 0-0 helt tampen som kunne sørget for seier, sier EIK-treneren.

– Vi er fornøyd med prestasjonen, men akkurat nå sitter vi igjen med en litt skuffende følelse, og det sier litt om hvor nære vi var, fortsetter islendingen.

«Vi er fornøyd med prestasjonen, men akkurat nå sitter vi igjen med en litt skuffende følelse, og det sier litt om hvor nære vi var.» Ólafur Örn Bjarnason

Positiv opplevelse

Når Bjarnason har fått kampen litt på avstand, vil han huske kampen på en positiv måte.

– Det er ikke ofte et 2. divisjonslag slår ut 2 eliteserielag på 1 uke – men vi var nære på, sier han.

Etter kampen roste den tidligere cupmesteren laget sitt.

– De gjorde akkurat som vi ble enige om, og fulgte kampplanen. Hadde vi hatt litt mer is i magen fremover, så kunne det gått veien, sier han.

Skal gjenskape prestasjonene

Nå handler det om å gjenskape prestasjonene i de neste seriekampene som kommer.

– Vi skal gjøre alt for å det til i serien også, men det er ikke lett, for det blir en helt andre typer kamper. Men vi viser hvilket potensial vi har, sier EIK-treneren.

– Det handler om å ta med seg den gode opplevelsen, legger han til.

«Det handler om å ta med seg den gode opplevelsen.»Ólafur Örn Bjarnason

Ólafur Örn Bjarnason forteller om en litt blandet stemning i garderoben etter kampen.

– Spillerne var både skuffet og stolte. De forstod hvor nære de var å være med på noe skikkelig stort.

Restitusjon frem mot Vard-kampen

Førstkommende søndag venter Vard Haugesund i serien. Frem til da, handler det om å lade batteriene for EIK-spillerne som har vært gjennom et særdeles tøft kampprogram de siste dagene med to bortekamper i serien og to intense cupkamper.

– Nå handler det om å hvile. Det blir noen helt rolige økter de kommende dagene, så får vi gire opp når det nærmer seg søndag, sier Bjarnason.

«Spillerne var både skuffet og stolte. De forstod hvor nære de var å være med på noe skikkelig stort.» Ólafur Örn Bjarnason

Les også: Kampreferat fra EIK – FK Haugesund

Share