– Det har vært noen fantastiske dager

Selv om det endte med exit i cupen mot FK Haugesund, vil de fleste som følger EIK, se tilbake på cupåret 2017 med et smil, tror daglig leder Kenneth Andersen.

– Laget har levert en fantastisk bragd. Disse kampene viser at laget er i stand til å stå opp mot eliteseriemotstand. Kampene mot Viking og Haugesund bidrar til å sette EIK på norgeskartet.

Blir mer attraktive

Det sier Kenneth Andersen etter årets cupeventyr er over.

– Det som har skjedd i cupen, vil gjøre at vi blir mer attraktive både for spillere og sponsorer. Det har vært noen fantastiske dager, fortsetter den daglige lederen.

Han synes klubben og byen nærmest har befunnet seg i en liten cupboble de siste dagene.

– Det har vært en vanvittig oppmerksomhet rundt klubben. Jeg tror også mange fra Egersund har fått øynene opp for det vi driver på med i EIK – noe som er viktig for oss, sier han.

«Det som har skjedd i cupen, vil gjøre at vi blir mer attraktive både for spillere og sponsorer. Det har vært noen fantastiske dager.» Kenneth Andersen

Gleder seg over oppslutningen

Cupkampene tiltrakk seg svært mange publikummere til Idrettsparken. 1357 var på Viking-kampen på Kristi Himmelfartsdag, mens 1024 var til stede da Haugesund kom på besøk. Særlig antallet mot FKH var gledelig.

– Det var kun 40 stykker som kom for å se på bortelaget onsdag. Det viser at enda flere ville se EIK i den tredje runden etter den gode prestasjonen mot Viking, sier han.

Nå håper EIK-sjefen at eigersunderne kjenner sin besøkelsestid, og finner veien til Idrettsparken når det skal spilles seriekamper fremover.

– Jeg håper og tror at folk kommer for å støtte laget videre. Nå har vi mange viktige seriekamper fremover hvor laget trenger støtte, avslutter Andersen.

Les også: Mads Nørby Madsen og Chris Sleveland om cupeventyret

Les også: Bjarnason: – Skuffet og samtidig stolt

Les også: Referat fra EIK – FK Haugesund

Foto: Kjell Åvendal

Share