Sterk uke for EIKs gutter-15

Vårt gode G-15 lag har lagt bak seg en god uke, der det har blitt to solide seiere på hjemmebane. Først ble Vidar beseiret med hele 6-0 på B&G-banen på tirsdag, før Bryne måtte returnere til Jæren med 1-3 tap etter at de to lagene møttes på Kiwi-banen i går kveld.

Målscorere mot Vidar var Joshua Saitong, Jacob Landro, Hallvard Steinskog, Morten Nodland, Marcus Bjørkeland og Georg Omdal Sørensen.

I går gikk Bryne først i ledelsen på dødball. Deretter utlignet Hallvard Steinskog på straffe, før Joshua Saitong sendte EIK i ledelsen etter en fin kontring. EIKs siste mål kom da Jakob Landro oppfattet at keeper stod langt ute, og sendte ballen over han og i mål.

I en jevn eliteserie ligger EIK-guttene nå på fjerde plass med 16 poeng etter sju kamper. Vard Haugesund leder tabellen med 19 poeng etter åtte spilte kamper.

Oppdatert tabell

Bilder fra kampene

Fotografer: Kjell Åvendal, Kjell Ålgård og Teodor Steinskog

Share