Troppen mot Vard Haugesund

Det tette kampprogrammet fortsetter for EIK. Sjekk hvem som er i troppen til seriekampen hjemme mot Vard Haugesund søndag.

Søndagens motstander har fått en brukbar start på sesongen og står med 11 poeng etter sju kamper. Det betyr at rødtrøyene står med 3 seire, 2 uavgjort og to tap. Laget kommer fra en seier hjemme mot Hønefoss hvor det endte 2-0.

EIK på sin side kommer fra en cupkamp som inneholdt 120 minutter med intensiv fotball. Forhåpentligvis har tigrene brukt de siste dagene fornuftig, og trolig kan Ólafur Örn Bjarnason velge mellom friske bein.

Kristoffer Rasmussen og Morten Bjørlo er fortsatt utilgjengelige. Når det gjelder førstnevnte, er han ventet tilbake i trening neste uke. Midtstopper Dennis R. Nielsen er heller ikke med grunnet sykdom. Det er imidlertid gledelig at Kenneth Grande er tilbake igjen i troppen etter et skadeavbrekk. Han var tilbake på fotballbanen for EIK 2 torsdag, hvor det endte med 4-2-seier mot Klepp.

Avspark i Idrettsparken er søndag klokka 15.00.

Troppen mot Vard Haugesund:

Oskar Larsson

Igor Spiridonov

Marceli Wawrzynkiewicz

Mads Nørby Madsen

Stian Sleveland

Kim Skogsrud

Jonas Skulstad

Sondre Norheim

Edvard Khachatrjan

Chris Sleveland

Henning Romslo

Eivinas Zargurskas

Sverre L. Larsen

Sander Remme

Kenneth Grande

Elion Shatri

Mathias K. Perttamo

Bubacarr Sumareh
Share