Velkommen til fotballcup i Egersund 17. september 2017

Egersunds IK har for 10. året på rad gleden av å invitere deg og ditt lag til fotballcup i Egersund, for gutter og jenter i alderen 6-10 år.

TigerCup som har endret navn til Lucky Bowl Cup, blir avviklet etter samme modell som alle de foregående årene med mange pauseaktiviteter og ikke minst masse idrettsglede for store og små. Alle kampene vil bli spilt på gress og kunstgressbaner.

Klasseinndeling og kampreglement
Klasse G-6: Gutter født i 2011
Klasse G-7: Gutter født i 2010
Klasse G-8: Gutter født i 2009
Klasse G-9: Gutter født i 2008
Klasse G-10: Gutter født i 2007

Klasse J-6: Jenter født i 2011
Klasse J-7: Jenter født i 2010
Klasse J-8: Jenter født i 2009
Klasse J-9: Jenter født i 2008
Klasse J-10: Jenter født i 2007

Norges fotballforbund anbefaler rene klasser for gutter og jenter. Vi oppfordrer til få innbyttere pr lag. Turneringen er godkjent av Rogaland Fotballkrets. Alle klasser spiller 5er fotball og NFF sine regler for 5er fotball gjelder. Alle lag får spille minimum 3 kamper. Spilletid pr kamp er 2 x 12 minutt. Vi vil bruke klubbdommere (gutter og jenter) som har gjennomført klubbdommerkurs for barne-
fotball. Hele kampoppsettet vil bli sendt ut i god tid før turneringen.

Premiering, aktiviteter og underholdning
Alle lag får lik premiering. Alle spillerne får fine premier, samt pokal/medalje fra Egersunds IK. I tillegg til kampene vil det være flere aktivitetsstasjoner med flotte premier som barna kan benytte i pausene mellom kampene. Det vil også bli trekning av 2 flotte lagpremier i hver klasse.
Alle påmeldte barn får gavekort med 1 gratis serie bowling som kan brukes på valgfri lucky bowl avdeling gavekort deles ut på turneringen og Gjelder Drop-in. kan brukes ved Lucky Bowl avdelinger i Stavanger og Sandnes.

Påmelding og betaling
Meld på laget ditt snarest på www.luckybowlcup.no.
Påmelding koster kr 800,- pr. lag og alle inntekter går til EIK Fotball.
Klubbene får tilsendt giro for innbetaling.
Påmeldingsfrist er 20. august, men vi håndterer ventelister dersom turneringen blir fullt, så vær rask!
Lag som trekker seg etter 20. august belastes med påmeldingsavgiften.

For spørsmål ta kontakt via skjema på www.luckybowlcup.no

Share