Flere spillere forlater EIK

EIK Fotball har blitt enige med Eivinas Zargurskas og Povilas Krasnovskis om terminering av deres kontrakter med klubben.

Det kan EIK Fotballs daglige leder, Kenneth Andersen, bekrefte onsdag.

– Vi ønsker å takke begge for en flott innsats i perioden de har vært i klubben. Begge har bidratt betydelig på vårt A-lag de siste sesongene, sier Andersen.

Har vært sentrale

Zagurskas kom til EIK foran 2015-sesongen, og har akslet den gule og svarte drakten totalt 37 ganger på sine 2,5 i klubben. Litaueren står også bokført med fire nettkjenninger for tigrene. Povilas Krasnovskis kom til EIK i 2016, og står bokført med 22 kamper og to scoringer i gult og svart. Zagurskas og Krasnovskis har hatt henholdsvis draktnummer 21 og 29.

– Begge spillerne reiser hjem denne uka, opplyser Andersen.

Keita retunerer til Arka Gdynia

Det er også klart at Saibaa Keita returnerer til den polske klubben Arka Gdynia i slutten av juni måned. Han har vært på utlån til EIK siden april i år. Keita fikk fem kamper for tigrene.

Midtstopper Sondre Norheim skal som kjent flytte til USA for å studere. Det betyr at han spiller sin siste kamp for EIK den 15. juli. Det er også stor sannsynlighet for at Jonas Skulstad gjør det samme.

Fra før har Ferdinand Solberg forlatt EIK til fordel for spill i Brodd, før også han drar videre for å studere i USA.

– Vi ønsker å takke alle spillerne for innsatsen, og ønsker dem lykke til videre, sier Andersen.

«Vi ønsker å takke alle spillerne for innsatsen, og ønsker dem lykke til videre» Kenneth Andersen

Med hele seks spillere borte, jobber nå den sportslige ledelsen med å se på mulige forsterkninger til A-laget.

– Det er selvsagt helt naturlig at vi ser på mulighetene for å hente inn nye forsterkninger nå som seks spillere forlater klubben, sier Andersen.

 

 

Share