Håper på stort publikumsfremmøte

Daglig leder i EIK fotball, Kenneth Andersen, håper mange tar turen til Idrettsparken når Bryne kommer på besøk søndag.

A-laget har denne sesongen allerede vært med på to store kamper da Viking og FK Haugesund gjestet Egersund i cupen. Nå er det duket for en ny storkamp, men denne gang handler det om tre poeng og ikke avansement.

Håper på stort oppmøte

Andersen tror derfor at det er grunn til å håpe på nok et bra tilskuerantall.

– Dersom det kommer mellom 800 og 1000, så skal vi være fornøyde. Det avhenger litt av hvor mange som kommer fra Bryne for å se denne kampen, sier Andersen.

– Ingenting hadde gledet meg mer enn om vi fikk en skikkelig publikumskamp. I tillegg til en god opplevelse, gir det også inntekter til klubben, fortsetter han.

«Dersom det kommer mellom 800 og 1000, så skal vi være fornøyde. Det avhenger litt av hvor mange som kommer fra Bryne for å se denne kampen.» Kenneth Andersen

Den daglige lederen legger ikke skjul på at han aller mest ønsker seg seier og tre poeng.

– For oss handler det om å begynne å vinne fotballkamper igjen. Håpet er at poengfangsten blir bedre fremover, sier han.

Mange har et forhold til Bryne

Andersen vet om mange eigersundere som har et forhold til Bryne, og særlig dem blir det spesielt for.

– Det er mange eigersundere som har dratt på Bryne-kamper opp gjennom åra når de spilte i eliteserien og 1. divisjon. I tillegg er har vi jo mange spillere med fortid i Bryne, så får dem blir dette ekstra kjekt, sier den daglige lederen.

Han gleder seg over at EIK har kommet i posisjon til å få spille flere store kamper i løpet av en sesong.

– Det sier litt om hvilket nivå klubben befinner seg på om dagen, noe som er veldig gledelig. Det er jo slike kamper og øyeblikk vi jobber for å skape flere av, sier Andersen.

«Det sier litt om hvilket nivå klubben befinner seg på om dagen, noe som er veldig gledelig. Det er jo slike kamper og øyeblikk vi jobber for å skape flere av.» Kenneth Andersen

Tror på en åpen kamp

Til nå har det blitt mange tette og intense oppgjør i seriesammenheng denne sesongen. Andersen håper Bryne-kampen blir annerledes.

– For første gang får vi antagelig se et lag som ikke kommer for å legge seg bakpå. Derfor håper jeg på en åpen fotballkamp med god underholdning. Men det er ikke tvil om at det fullt ut blir et typisk lokaloppgjør, avslutter Andersen.

Share