Bryne vant lokaloppgjøret foran rekordstort publikum

Hele 1565 tilskuere fant veien til Idrettsparken søndag. Dessverre endte det med 2-1-tap for tigrene mot Bryne.

Kenneth Grande ga de gule og svarte ledelsen etter 20 minutters spill. Mads Nørby Madsen fikk stoppet en Bryne-kontring. Ballen endte opp hos Grande, som tok den med seg og fra om lag 17 meter curlet han ballen i mål på en elegant måte. Bubacarr Sumareh kunne økt ledelsen ikke lenge etterpå da han snappet opp et tilbakespill, men forsøket ble reddet i siste liten.

Stillingen ved pause var 1-0, noe som var et greit resultat ut fra spill og sjanser.

Innbytter scoret to ganger

Etter hvilen fremstod Bryne langt bedre, og særlig innbytter Simen Næss var på hogget. Snaue ti minutter ut i andre omgang utlignet Næss for Bryne da han avsluttet fra skrått hold etter en corner. Samme mann ga jærbuene ledelsen på straffespark etter at Rune Pedersen Bore ble felt av Stian Sleveland innenfor 16-meteren.

Mot slutten av oppgjøret var EIK det beste laget, og presset bortelaget. Men tigrene maktet aldri å få utligningen de jaktet på.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 2. divisjon, avdeling 2:

EIK – Bryne 1-2 (1-0)

Mål: 1-0 (20) Kenneth Grande, 1-1 (55) Simen Næss, 1-2 (71) str, Simen Næss

Dommer: Mischa Kellerhals, Orre IL

Tilskuere: 1565

EIKs lag: Igor Spiridonov – Stian Sleveland, Dennis R. Nielsen (Elion Shatri fra 78), Sondre Norheim – Marcel Wawrzynkiewicz, Sverre L. Larsen, Henning Romslo, Kenneth Grande, Mads N. Madsen – Mathias K. Perttamo, Bubacarr Sumareh

Foto: Kjell Åvendal

Share