Troppen mot Odd 2

Mandag reiser EIK til Skien for å møte Odd 2 på Skagerak Arena. Sjekk hvem som er i troppen.

Mandagens motstander står med 11 poeng foran oppgjøret – altså tre poeng mer enn EIKs åtte. I forrige seriekamp spilte Odd 2 3-3 borte mot Hønefoss. Før uavgjortkampen, hadde laget tre strake seire etter en laber start på sesongen. Odds A-lag spilte for øvrig seriekamp i Eliteserien søndag kveld, og tapte 5-1 borte for Aalesund.

De gule og svarte kommer fra et knepent 2-1-tap for Bryne forrige helg. Bubacarr Sumareh er ikke tilgjengelig grunnet karantene. Kristoffer Rasmussen og Ovar Høyland er for øvrig med i troppen som reiser til Telemark.

Kampens dommer er Marius Lien. Avspark på Skagerak Arena er mandag klokken 16.00.

Troppen mot Odd 2:

Oskar Larsson

Igor Spiridonov

Marceli Wawrzynkiewicz

Mads Nørby Madsen

Dennis R. Nielsen

Stian Sleveland

Kim Skogsrud

Sondre Norheim

Edvard Khachatrjan

Chris Sleveland

Henning Romslo

Sverre L. Larsen

Sander Remme

Kenneth Grande

Elion Shatri

Mathias K. Perttamo

Ovar Høyland

Kristoffer Rasmussen

Share