Bjarnason: – Skuffet over at vi ikke får med oss tre poeng

EIK leverte til tider svært god fotball borte mot Odd 2. Derfor var EIK-trener Ólafur Örn Bjarnason skuffet over at laget hans ikke klarte å ta med alle tre poengene hjem til Egersund.

Det endte med poengdeling i Skien etter en innholdsrik fotballkamp på Skagerak Arena. Odd tok ledelsen i første omgang, mens EIK utlignet på straffespark kvarteret før slutt. Men tigrene hadde nok av sjanser til å ta med alle tre poengene, men dessverre ble det for mye stang ut.

– Jeg synes vi spiller en god kamp. Vi var flinke med ballen, og gjorde mye riktig. Vi kom særlig til mange innleggsmuligheter, sier Ólafur Örn Bjarnason.

Skapte flere muligheter

EIK-treneren gledet seg over at de gule og svarte kom til svært mange farligheter – spesielt etter hvilen.

– Vi skapte mye farlig rundt hjemmelagets boks, sier Bjarnason.

«Vi skapte mye farlig rundt hjemmelagets boks.» Ólafur Örn Bjarnason

Islendingen undret seg over hvorfor Odd 2 ikke fikk en utvisning da Mathias K. Perttamo kom seg gjennom, og ble hektet.

– Vi fikk frispark, men det ble ikke rødt kort. Det synes jeg var merkelig, men litt typisk for lag som har marginene mot seg, fortsetter Bjarnason.

Vertene scoret ti minutter før pause på Skagerak Arena. Nettkjenningen skulle treneren gjerne vært foruten.

– Det er et veldig billig baklengsmål. Den blir slått opp i bakrom, og så scorer de enkelt. Det er ikke godt nok, sier han.

Skien-laget stilte med et sterkt lag, og flere av dem med eliteserieerfaring. Derfor mener Bjarnason at laget han skal ha ros for måten de fremstod på.

– Det var et godt spillende fotballag vi møtte. Det er mye positivt vi tar med oss fra denne kampen, men samtidig er det surt nå vi skusler bort så mange gode muligheter, sier EIK-treneren.

– Jeg føler med spillerne etter en slik kamp. De jobbet virkelig hardt, og hadde fortjent et bedre resultat.

«Jeg føler med spillerne etter en slik kamp. De jobbet virkelig hardt, og hadde fortjent et bedre resultat.» Ólafur Örn Bjarnason

Foto: Tore Svanes

Share