Kapteinen tror på seier mot Fana

Kaptein Sverre L. Larsen håper det vil løsne for A-laget i den viktige seriekampen mot Fana lørdag.

Mandag spilte EIK 1-1 borte mot Odd 2 i Skien. Laget leverte en særdeles god andre omgang, og Kenneth Grande scoret EIKs mål på straffespark. Kaptein Sverre L. Larsen håper at laget hans kan bygge videre på den gode prestasjonen når Bergen-laget Fana gjester Idrettsparken.

– Slik det har vært til nå i år, så forventer jeg i likhet med de andre kampene, at det blir et nytt tøft oppgjør, sier midtbanespilleren.

«Det er et lag vi bør og skal slå, om vi leverer en solid prestasjon. Vi tar med oss de prestasjonene vi har levert de tre siste seriekampene.» Sverre L. Larsen

Tar med seg mye positivt

27-åringen mener at de gule og svarte bør ha gode forutsetninger for å slå lørdagens motstander.

– Det er et lag vi bør og skal slå, om vi leverer en solid prestasjon. Vi tar med oss de prestasjonene vi har levert de tre siste seriekampene, sier han og fortsetter:

– Jeg tror det løsner, og at årets første hjemmeseier kommer mot Fana.

Må ta vare på sjansene

Larsen er imidlertid klar på hva som må til for at det skal bli tre poeng.

– Nøkkelen blir å holde oppe optimismen i laget. I tillegg må vi ta vare på sjansene vi får, slik at vi får avgjort kampene til vår fordel, sier han.

– Får vi et tidlig mål, og litt mer marginer med oss, tror jeg det blir en kjekk dag i Idrettsparken på lørdag, avslutter EIKs kaptein, Sverre L. Larsen.

Fana og EIK er tabellnaboer foran kampen. Fana ligger på en 11.-plass med 11.-poeng, mens EIK ligger på plassen bak med ni poeng.  I fjor endte det 2-2 i Idrettsparken, mens returoppgjøret i Bergen endte med 2-1-seier til Fana.

Avspark på lørdag er klokken 16.00 i Idrettsparken.

«Får vi et tidlig mål, og litt mer marginer med oss, tror jeg det blir en kjekk dag i Idrettsparken på lørdag». Sverre L. Larsen

 

Foto: Kjell Åvendal

 

Share