Bjarnason roser spillerne etter hjemmetriumfen

Ólafur Örn Bjarnason roser spillerne etter 4-0-seieren mot Fana lørdag.

Tigrene var best i alt, og vant fortjent 4-0 etter et fyrverkeri av en første omgang i Idrettsparken lørdag. EIK-treneren var naturligvis veldig godt fornøyd med det som ble prestert av de gule og svarte.

– Jeg synes vi gjør en veldig god første omgang. Fana lå veldig lavt i starten, og da var det viktig med en tidlig scoring. Med to dødballmål åpnet kampen seg, og vi fikk spillet til å gli bedre, sier islendingen.

– Etter 2-0-målet er vi virkelig gode, og spiller god fotball. Jeg er godt fornøyd med det som ble prestert, sier han.

«Etter 2-0-målet er vi virkelig gode, og spiller god fotball. Jeg er godt fornøyd med det som ble prestert». Ólafur Örn Bjarnason

Scoringene ga selvtillit

EIK-treneren mener laget ble forvandlet etter de to første scoringene.

– Laget spilte med en helt annen trygghet etter målet, sier han.

Mens første omgang var noe av det mest underholdende som har vært i Idrettsparken på lenge, ble andre omgangen ikke like minneverdig.

– Det ble en litt rotete andre omgang. Fana hadde en helt annen innstilling etter pausen, og gjorde det litt vanskeligere for oss, forklarer treneren.

Fokus på null baklengs

I pausen gjorde Bjarnason en ting klinkende klart for spillerne.

– Det var at vi ikke skulle slippe inn noen baklengsmål. Det klarte vi, og jeg synes vi kontrollerte alt etter hvilen, sier han.

– Vi kunne fort puttet et mål eller to til. Men det viktigste var at vi ikke pådro oss noen skader eller gule kort, fortsetter han.

«Fokus var at vi ikke skulle slippe inn noen baklengsmål i andre omgang. Det klarte vi, og jeg synes vi kontrollerte alt etter hvilen». Ólafur Örn Bjarnason

Måtte omstille seg

Selv om det ikke ble flere scoringer etter pausen, var Bjarnason tilfreds med prestasjonen.

– Når man leder 4-0 til pause, må man omstille seg før en ny omgang. Det må like mye arbeid og innsats til i den neste omgangen, og jeg synes vi fullfører kampen på en god måte.

Nå venter to tøffe bortekamper mot Hødd og Nest-Sotra før EIK tar sommerpause. Neste hjemmekamp er 5. august mot Notodden.

Share