Skogsrud: Godt med seier etter en tøff periode

Midtstopper Kim Skogsrud gledet seg over den imponerende seieren mot Fana etter en tøff periode.

Østlendingen var svært sentral i lørdagens 4-0-seier mot Fana. Den tidligere Sandefjord-spilleren kronet innsatsen med scoring da han sørget for 2-0.

– Vi har vært inne i en litt tøff periode. Før kampen hadde vi bestemt oss for at vi skulle kline til å vise hva som bor i oss. Det følte jeg vi klarte på en god måte, sier Skogsrud.

«Vi har vært inne i en litt tøff periode. Før kampen hadde vi bestemt oss for at vi skulle kline til å vise hva som bor i oss. Det følte jeg vi klarte på en god måte». Kim Skogsrud

Skal bygge videre på prestasjoen

Nå håper forsvarsspilleren at laget kan bygge videre på den flotte prestasjonen mot Bergen-laget.

– Nå må vi bygge videre på dette. Det har vært litt stang ut i det siste, men jeg synes ikke vi har spilt dårlig fotball, selv om resultatene ikke har vært gode nok. Det er scoringene som har vært mangelvaren de siste kampene, og det har naturligvis preget oss, sier han.

– Mot Fana var det fryktelig deilig at vi klarte å putte ballen i mål hele fire ganger. Det var noe vi trengte, understreker han.

1-0-scoringen ga selvtillit

Skogsrud mener 1-0-scoringen til Stian Sleveland ble vendepunktet, og at laget fremstod helt annerledes etterpå.

– Vi ble forvandlet når vi fikk ledermålet. Plutselig var det stang inn alt vi foretok oss, mens det tidligere har vært motsatt, avslutter han.

EIKs fire mål mot Fana ble scoret av Stian Sleveland, Kim Skogsrud, Bubacarr Sumareh og Sverre L. Larsen. Alle scoringene kom før hvilen i Idrettsparken lørdag.

Nå gjenstår det to bortekamper før A-laget tar sommerferie. Først venter Hødd borte i Ulsteinvik førstkommende lørdag, og deretter går turen til Sotra for å møte Nest-Sotra på Ågotnes lørdag 15. juli. Begge kampene har avspark klokken 16.00.

Les også: EIK-trener Bjarnason roser spillerne

Les også: Se høydepunktene fra 4-0-seieren mot Fana

Les også: Kampreferat fra EIK – Fana

Share