EIK forsterker med spiss på lån fra Mjøndalen

Sommerens andre signering er klar for tigrene. EIK Fotball er svært fornøyde med å presentere Simonas Stankevičius som ny spiss for klubben.

Stankevičius kommer på lån fra OBOS-liga-klubben Mjøndalen. Avtalen strekker seg ut sesongen.

21-åringen kommer fra Litauen, og står bokført med ti landskamper for hjemlandet sitt. Han har også kamper for aldersbestemte landslag i Litauen.

«Vi har vært svært tydelige på at vi ønsket inn en spisstype til å komplementere de spissene vi allerede har. Det føler vi nå at vi har fått» Kenneth Andersen

Fornøyd leder

Daglig leder i EIK Fotball, Kenneth Andersen, er fornøyd med sommerens andre signering.

– Vi har vært svært tydelige på at vi ønsket inn en spisstype til å komplementere de spissene vi allerede har. Det føler vi nå at vi har fått, sier den daglige lederen.

– Med Stankevičius får vi en skikkelig «targetman» med ekstrem hodestyrke og fysikk. Det vil tilføre oss en ny dimensjon, sier Andersen.

21 år gamle Stankevičius er 1.91 centimeter høy.

Takker for samarbeid

Den daglige lederen ønsker å rose Mjøndalen for samarbeidet som førte til at overgangen gikk i boks.

– Vi vil takke Mjøndalen IF og Kenneth Karlsen for godt samarbeid i forbindelse med utlånet. I tillegg vil ønsker vi å takke vår generalsponsor, Norvetuva ved Jan Petter Rasmussen, sier Andersen.

Foruten om Mjøndalen, har EIKs nye angriper spilt for blant andre litauiske Žalgiris Vilnius og de engelske klubbene Oldham Athletic (på lån) og Leicester City.

«Med Stankevičius får vi en skikkelig «targetman» med ekstrem hodestyrke og fysikk. Det vil tilføre oss en ny dimensjon» Kenneth Andersen

Simonas Stankevičius vil bli spilleklar til den første seriekampen etter sommerpausen. Det betyr at spilleren kan få sin debut hjemme mot Notodden lørdag 5. august.

EIK Fotball ønsker Simonas Stankevičius velkommen til klubben!

Les også: Elmin Nurkic klar for EIK

Foto: Mjøndalen IF

Share