Hille Mellemstrand forlater EIK til fordel for Klepp

Madeleine Hille Mellemstrand melder overgang til Klepp Elite og toppseriefotball.

Hun blir spilleklar for jærbuene fra og med høstsesongen. Dette året har hun representert landslaget på J16, og har vært sentral i flere kamper. For EIK-damene i 3. divisjon har hun også vært en svært viktig spiller.

Trener for EIK-damene, Lars Arne Stavnheim, håper hun vil lykkes med sitt neste karrierevalg.

– Landslagsrepresentasjon  gjør at hun trenger større utfordringer i hverdagen, og de er Klepp et naturlig valg. Vi ønsker henne masse lykke til, og håper hun kan føye seg inn i rekken av lokale spillere som har representert Klepp i Toppserien, sier Lars Arne Stavnheim.

EIK Fotball ønsker Madeleine Hille Mellemstrand lykke til med toppseriefotball for Klepp Elite.

Share