Nørby Madsen tror på poeng i tøff bortekamp

Mads Nørby Madsen har kommet over skuffelsen etter 2-0-tapet mot Hødd. Nå ser han frem til å møte serieleder Nest-Sotra i siste kamp før sommerpausen.

Lørdag tapte EIK 2-0 borte mot Hødd i en kamp hvor tigrene til tider dominerte. Men et effektivt hjemmelag scoret to mål før pause, og sikret seg dermed tre nye poeng på toppen av tabellen.

– I forhold til Hødd-kampen var jeg veldig skuffet, sier Mads Nørby Madsen.

– Jeg føler vi hadde full kontroll på kampen og produserte nok sjanser til å vinne en slik kamp. Dessverre ble det igjen en kamp hvor vi slipper inn dumme baklengsmål, noe som har vært vårt problem hele denne sesongen, legger danske Madsen til.

«Jeg synes vi  har fremstått langt mer tryggere og bedre i de siste kampene i den nye formasjonen vår. Vi merker fremgang hele tiden.» Mads Nørby Madsen

Trives med ny rolle

Under trener Ólafur Örn Bjarnason har forsvarsspilleren fått en ny rolle som vingback foran en trebackslinje i EIK-forsvaret. Det trives dansken med.

– Jeg synes vi  har fremstått langt mer tryggere og bedre i de siste kampene i den nye formasjonen vår. Vi merker fremgang hele tiden, sier Madsen.

Lørdag venter en knalltøff oppgave på Sotra hvor laget skal prøve å ta poeng mot et lag som ikke har tapt på hjemmebane verken i år eller i fjor.

– Du merker på spillertroppen at vi virkelig er sultne på tre poeng, slik at vi kan ta ferie med en god følelse. Det har vi også troen på, sier Madsen.

– Det bør absolutt være gode muligheter for å ta med tre poeng hjem til Egersund, sier forsvarsspilleren.

«Du merker på spillertroppen at vi virkelig er sultne på tre poeng, slik at vi kan ta ferie med en god følelse. Det har vi også troen på.» Mads Nørby Madsen

Må finne frem vinnermentaliteten

Madsen husker godt seriepremieren mot Nest-Sotra i år, som for mange vil bli husket som en parodi av en kamp med mye snø på banen.

– Det ble en «snøballkamp» med mange tilfeldigheter. Men i andre omgang var vi gode, og presset dem betydelig på Husabø, sier han.

Madsen har oppskriften for tre poeng klar.

– Hvis vi finner frem vinnermentaliteten i oss, og er effektive foran mål, så bør vi reise hjem med tre poeng, avslutter dansken.

Les også: Neste motstander for A-laget: Nest-Sotra

Foto: Kjell Åvendal

Share