Bjarnason etter Nest-Sotra-kampen: – Nesten litt brutalt

Ólafur Örn Bjarnason roser spillerne etter prestasjonen borte mot Nest-Sotra, og synes nesten det var brutalt at laget ikke fikk med seg tre poeng hjem til Egersund.

De gule og svarte gjorde en svært god kamp borte mot Nest-Sotra, og selv om det endte uavgjort 1-1 mot serielederen på den vanskeligste bortebanen i divisjonen, var det en skuffet EIK-trener siden laget hans bare fikk ett poeng.

– Det var nesten litt brutalt, sier Ólafur Örn Bjarnason.

– I første omgang produserte vi tre-fire store målsjanser. Andre omgang startet med en gedigen sjanse til Sumareh, og etter scoringen til hjemmelaget, produserte vi sjanse på sjanse, oppsummerer treneren.

– I andre omgang synes jeg nesten vi styrer hele kampen. Vi hadde ballen mest, og vant klart sjansestatistikken. Alt i alt var det en god bortekamp, og der det ekstremt surt at vi ikke vinner kampen, sier Bjarnason.

«I andre omgang synes jeg nesten vi styrer hele kampen. Vi hadde ballen mest, og vant klart sjansestatistikken. Alt i alt var det en god bortekamp, og der det ekstremt surt at vi ikke vinner kampen.» Ólafur Örn Bjarnason

Burde vært utvist

EIK-treneren var ikke fornøyd med at dommeren vinket videre spillet i første omgang da Bubacarr Sumareh ble spilt gjennom.

– Tidlig i den første omgangen burde Nest-Sotra fått keeperen utvist da Sumareh ble felt. Det var også Nest-Sotra enig i, sier han.

Bjarnason ble tvunget til å gjøre flere endringer på laget. Mathias K. Perttamo og Henning Romslo måtte blant annet melde forfall grunnet skader.

– Spillerne skal ha ros for hvordan de håndterte oppgaven når det ble gjort flere endringer. Det var en godkjent prestasjon, sier han.

«Spillerne skal ha ros for hvordan de håndterte oppgaven når det ble gjort flere endringer. Det var en godkjent prestasjon.» Ólafur Örn Bjarnason

Ser progresjon

Islendingen har sett en klar progresjon i prestasjonene til tigrene de siste kampene, og mener det nesten kun mangler en ting.

– Det er målene. Vi spiller bra, men mangler nå å sette sjansene. Det er slikt som kan ta tid, men forhåpentligvis vil det løsne for oss snart. Da kan vi senke skuldrene mer, og da vil spillet glid enda bedre, avslutter han.

Nest-Sotra-kampen var siste kamp før sommerpausen. Neste seriekamp i PostNord-ligaen er hjemme mot Notodden 5. august. Motsatt oppgjør vant EIK 1-0 etter scoring av Bubacarr Sumareh.

«Det er målene. Vi spiller bra, men mangler nå å sette sjansene. Det er slikt som kan ta tid, men forhåpentligvis vil det løsne for oss snart.» Ólafur Örn Bjarnason

Foto: Kjell Åvendal / Jenny Åvendal

Share