Dette er status på skadesituasjonen i A-laget

Flere spillere på A-laget sliter med skadetrøbbel, men de fleste rekker trolig å bli klar til treningene starter opp igjen i neste uke.

Ólafur Örn Bjarnason ble tvunget til å gjøre flere endringer på laget som spilte 1-1 borte mot Nest-Sotra lørdag. Før kampen var det flere spillere som var usikre. Henning Romslo og Mathias K. Perttamo var blantt dem som ikke ble kampklar.

De fleste spillerne tror at de blir klar til treningene starter opp igjen neste uke. Skadesituasjonen ser slik ut:

Mathias K. Perttamo: Ble skadet i den ene foten på risten, og har smerter i det ene benet i foten. Blir klar til treningene starter opp igjen.

Henning Romslo: Sliter med smerter i ryggen og opp mot nakken. Trenger behandling, og blir trolig klar til treningene gjenopptas i neste uke.

Kristoffer Rasmussen: Det er fortsatt ryggen som ikke er helt i orden. Skal etter planen trene for fullt igjen i neste uke.

Elion Shatri: Slet med hamstringen foran Nest-Sotra-kampen, men den skal nå være god igjen. Skadefri og klar til trening i neste uke.

Morten Bjørlo: Ble operert i ryggen for prolaps i starten av juni måned. Har gjort fremgang, men fortsatt uvisst når han kan trene for fullt igjen.

Share