Håper den spillemessige fremgangen fortsetter

Ólafur Örn Bjarnason håper EIK fortsetter den spillemessige fremgangen når Notodden kommer på besøk i Idrettsparken lørdag.

Lørdag er det igjen duket for seriekamp i Idrettsparken. Det har faktisk ikke blitt spilt seriekamp på Husabø siden 1. juli da Fana ble slått med 4-0. Før sommerpausen, avsluttet tigrene med to bortekamper.

Gode forberedelser

EIK-treneren mener laget hans har gjort gode forberedelser foran oppgjøret.

– Det har vært noen gode dager med trening, men vi har også hatt litt utfordrende forhold på treningene, sier Bjarnason.

«Vi har vært opptatt av å ha fokus på å utvikle det vi var gode på før sommerferien. Samtidig har det vært viktig å få de nye spillerne i gang hos oss» Ólafur Örn Bjarnason

– Vi har vært opptatt av å ha fokus på å utvikle det vi var gode på før sommerferien. Samtidig har det vært viktig å få de nye spillerne i gang hos oss, fortsetter han.

– Det har også vært viktig å få alle spillerne friske igjen. Ellers har vi kjørt et nokså normalt opplegg, sier han.

Vant forrige

I vår vant EIK 1-0 borte mot Notodden da Bubacarr Sumareh sørget for tre poeng med sin straffescoring. Foran lørdagens oppgjør ligger blåtrøyene på en 5.-plass med 23. poeng.

– Hvilken type kamp vi får, avhenger litt av forholdene vi får. Slik det ser ut nå, kan det bli krevende spilleforhold grunnet været. Men Notodden er et spillende lag som ønsker i stor grad å ha ballen i laget, sier EIK-treneren.

– Jeg tror fort det kan bli en morsom kamp. Vår oppgave er å være offensive i innstillingen. Vi ønsker å ta tak i kampen fra første stund. Vi vil imidlertid ikke få noe gratis av dem, sier Bjarnason.

– Jeg har registrert at de har svinget en del i prestasjonene, men på sitt beste er Notodden et meget bra fotballag, legger han til.

«Jeg tror fort det kan bli en morsom kamp. Vår oppgave er å være offensive i innstillingen. Vi ønsker å ta tak i kampen fra første stund. Vi vil imidlertid ikke få noe gratis av dem.» Ólafur Örn Bjarnason

Utskiftninger

I likhet med EIK har det også i Notodden vært en del utskiftninger i laget. Derfor er EIK-treneren litt usikker på hva som venter.

– De har mistet et par spillere, og hentet noen nye spillere. Ofte vet man ikke helt hva man møter etter sommerferien. Man får en liten følelse av at det er en slags ny seriestart siden det har vært pause, sier Bjarnason.

Islendingen minner om en viktig ting foran oppgjøret.

– Det er utrolig viktig at vi først og fremst har fokus på oss selv og hvordan vi skal spille. Jeg synes de siste kampene før ferien var meget gode, og vi så hele tiden fremgang. Forhåpentligvis vil fremgangen fortsette på lørdag, avslutter Bjarnason.

EIKs seriekamp mot Notodden på lørdag har avspark klokken 16.00 i Idrettsparken.

Foto: Kjell Åvendal

 

Share