EIK 2 startet høstsesongen med seier

EIK-rekruttene startet høstsesongen med en solid 4-1-seier over Sunde.

EIK 2 – SUNDE 4-1 (3-1)

Mandag kveld startet EIK 2 på høstsesongen, og motstander var Sunde. Etter massiv dominans i starten var det gjestene som tok ledelsen etter drøye 20 minutter. En fin gjennombruddspasning og en god avslutning sørget for at bortelaget tok ledelsen på Kiwi-banen.

Ledelsen fikk Sunde ha i om lag ti minutter, og det var egentlig bare et tidsspørsmål før kveldens første scoring av hjemmelaget skulle komme. Jan Eric T. Gløpstad fikk æren av å avslutte et vakkert angrep til 1-1.

To scoringer av Perttamo

To minutter senere var det de gule og svarte sin tur til å ta ledelsen. En god ball fra Gløpstad fant Mathias K. Perttamo, som var iskald foran målet da han laget 2-1-målet. Minutter før pause økte Elion Shatri til 3-1 på frispark hvor han plasserte ballen vakkert i hjørnet.

"Vi dominerte kampen fullstendig og finner fortjent. Det hadde vært fint med et par scoringer til, som vi absolutt burde hatt, men alt i alt er jeg meget fornøyd med måten vi gjennomfører kampen på, og tålmodighet guttene viser gjennom hele kampen". Ojan Bijan

Andre omgang minnet mye om den første, og bare fem minutter etter hvilen noterte Mathias K. Perttamo seg for kveldens andre scoring etter fint forarbeid av Elion Shatri.

Bijan tilfreds

Det kunne definitivt blitt flere scoringer på hjemmelaget, men flere scoringer ble det ikke, og EIK kontrollerte resten av oppgjøret.

EIK 2-trener Ojan Bijan var godt fornøyd med åpningen på høstsesongen.

– Vi dominerte kampen fullstendig og finner fortjent. Det hadde vært fint med et par scoringer til, som vi absolutt burde hatt, men alt i alt er jeg meget fornøyd med måten vi gjennomfører kampen på, og tålmodighet guttene viser gjennom hele kampen, sier treneren.

Med seieren økte også de gule og svarte forspranget på de andre lagene i toppen.

– Jeg registrerer at Klepp og Randaberg spiller uavgjort og vi øker avstanden. Nå går vi for gull! Det står kun på oss selv, avslutter Bijan.

Etter mandagens seier står EIK med 33 poeng, og leder 4. divisjon, avdeling 1 soleklart. Neste EIK 2-kamp er borte mot Voll mandag 14. august.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 4.divisjon, avdeling 1, Kiwi-banen, Bakkebø:

EIK 2 – Sunde 4-1 (3-1)

Mål: 0-1 (21), 1-1 (32) Jan Eric T. Gløpstad, 2-1 (34) Mathias K. Perttamo, 3-1 (44) Elion Shatri, 4-1 (50) Mathias K. Perttamo

Dommer: Rune Røyland, Hovsherad IL

Tilskuere: Cirka 100

EIKs lag: Oskar Larsson – Steffen Salvesen, Stian Sleveland, Jonas Skulstad – Sander Remme, Chris Sleveland, Jostein K. Salvesen, Jan Eric T. Gløpstad – Elion Shatri, Ovar Høyland, Mathias K. Perttamo

Innbyttere: Jørgen Myklebust, Even Myklebust, William E. Karlsen

Share