Larshus Larsen: – Det blir en krig

Lørdag er det duket for et nytt klassisk lokaloppgjør mellom Vidar og EIK på Lassa. Kaptein Sverre L. Larsen forventer et typisk lokaloppgjør.

VIDAR – EIK LØRDAG KLOKKEN 14.00

De gule og svarte har spilt mange innholdsrike lokaloppgjør mot Vidar de siste årene i 2. divisjon. Kampene har inneholdt dramatikk fra start til slutt, og det blir sannsynligvis også en realitet på lørdag.

– Jeg forventer vel egentlig en type kamp som det alltid blir mot Vidar, sier kaptein Sverre L. Larsen.

– Det blir en krig hvor det blir vanskelig å få etablert noe spill for begge lag. Det blir to lag med høy aggressivitet, og hvor det kommer til å bli en del lange og direkte baller. Det gjør at vi må ta krigen, og vinne de viktige første og andre ballene, forklarer Sverre L. Larsen.

«Jeg forventer vel egentlig en type kamp som det alltid blir mot Vidar». Sverre L. Larsen

Kjenner laget godt

Vidar er blant lagene i divisjonen som EIK kjenner best til, og derfor må de ta sine forhåndsregler.

– Fokus inn mot kampen blir å forberede oss på en slik type kamp som vi har hatt mot dem tidligere. VI har spilt mot dem mange ganger, og vet hva som venter oss, fortsetter han.

– Slike kamper lever ofte sitt eget liv, og det er bare å innseile seg på at det kommer til å bli 90 tøffe minutter, sier Larsen og legger til:

– Det er enkelt og greit en kamp vi skal vinne.

Lørdagens kamp på Lassa har avspark klokken 14.00. Det er ventet at mange eigersundere tar turen til Stavanger for å støtte tigrene til tre poeng.

«Slike kamper lever ofte sitt eget liv, og det er bare å innseile seg på at det kommer til å bli 90 tøffe minutter». Sverre L. Larsen

Foto: Kjell Åvendal

Share