Bjarnason: – Både resultatet og prestasjonen var god

Ólafur Örn Bjarnason roser laget sitt etter 2-1-triumfen borte mot hjemmesterke Vidar.

VIDAR – EIK 1-2 (1-2)

Det er dagen derpå etter lørdagens viktige seier i lokaloppgjøret mot Vidar. EIK snudde kampen og vant 2-1 etter scoringer av Bubacarr Sumareh og Sverre L. Larsen

Ólafur Örn Bjarnason sitter igjen med en god følelse etter kampen 2-1-seieren.

– Jeg er fornøyd med kampen. Ikke bare på grunn av resultatet, men også på grunn av prestasjonen. Laget gjorde mye bra, sier EIKs islandske trener.

– Kampen sett under ett synes jeg vi er bedre enn Vidar. Seieren var fortjent, konstaterer Bjarnason.

«Kampen sett under ett synes jeg vi er bedre enn Vidar. Seieren var fortjent». Ólafur Örn Bjarnason

Spådde tøft oppgjør

Bjarnason visste at det ville bli et tøft lokaloppgjør med mange dueller og hardt spill. Det fikk han rett i.

– Vidar er et ekkelt lag å møte på bortebane. De legger opp til mye duellspill, men i denne kampen synes jeg vi løste oppgavene på en god måte, sier han.

Det hadde ikke vært noe å sagt på om ledelsen også hadde vært større ved halvtid. Både Sumareh, Grande og Larsen hadde hver sin sjanse i tillegg til de to scoringene.

– Vi valgte å sette Sumareh og Shatri på kant. De var gode til å utfordre, og Vidars stoppere likte seg ikke bredt i banen, og dermed klarte vi å lage hull i forsvaret deres, forklarer Bjarnason.

Imponert

Islendingen var imponert over sine egne spillere for måten de klarte å mobilisere til Vidar-kampen etter en tøff periode og med flere sentrale fravær.

– Det skal spillerne ha ros for. Jeg tror det handler litt om en såret stolthet. Vi vet at vi er et godt fotballag, men føler vi ikke har fått betalt for prestasjonene våre, sier Bjarnason.

– Nå handler det om å bygge videre på denne kampen, samtidig som vi jobber hardt for å komme oss ut av motgangen. Det kommer på ingen måte av seg selv, sier treneren.

«Jeg tror det handler litt om en såret stolthet. Vi vet at vi er et godt fotballag, men føler vi ikke har fått betalt for prestasjonene våre». Ólafur Örn Bjarnason

Foto: Stein Erik Koldal

Share