EIK-damene startet høstsesongen med seier

Scoringer av Emilie Klippen og Silje Tengesdal Stavnheim sørget for en god start på høstsesongen for EIK-damene.

EIK – KLEPP 3 2-0 (1-0)

Da var sesongen i gang for EIK-damene. Det var Klepp 3 som skulle prøve å hente med seg tre poeng tilbake til Jæren denne kvelden. EIK-damene stilte med et J-17 lag i Dana Cup i år der trenere hadde som hovedfokus at dette skulle bli en kjekk og lagbyggende tur. Det ble det definitivt, og EIK-damene kunne reise hjem med flotte medaljer og 3.-plass i en av verdens største turneringer kan ikke annet sies enn at dette var vellykket.

God start

Spenningen var nå om EIK kunne ta dette positive med inn i høstserien? Det var EIK som kom best i gang da Kaja Stapnes driblet seg flott gjennom på høyrekanten og fikk lagt et flott innlegg der klareringen havnet i beina på Emilie Klippen, som satte ballen nydelig inn i venstre hjørnet til 1-0. Utover i omgangen var Klepp på en og annen visitt men da ryddet Lise Eikeland i EIKs mål glimrende opp. På tampen av først omgang slo Martine Klippen et godt frispark inn i feltet som Ragnhild A. Torstensen headet like utenfor.

Imponerte offensivt

I andre omgang forsatte EIK som i første, tidvis spilte de veldig flott fotball. Klepp hang med og klarte å stoppe angrepene før det blir de helt store sjansene. Men etter halvtimen spilt i andre omgang slo Martine Klippen inn en flott corner som Silje Stavnheim møtte glimrende på bakre stolpe. Hun headet ballen i mål og 2-0. Fem minutter etter fikk de gule og svarte samme muligheten, men denne gangen gikk headingen like over. Dermed endte kampen med 2-0 til EIK-damene.

Denne kampen var en virkelig lagseier. Alle stod på for hverandre og det ble jobbet veldig bra i alle ledd. Kan EIK-damene forsete med dette kan det bli mange kjekke kamper utover høsten.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 3. divisjon, damer, Kiwi banen:

EIK 1 – Klepp 3 2-0 (1-0)

Målene: 1-0 (7) Emilie Klippen 2-0 (72) Silje Tengesdal Stavnheim

Dommer: Endre Bernt Wetteland, Hellvik IL

Tilskuere: cirka 70

EIKs lag: Lise Eikeland, Ragnhild A Torstensen, Silje Stavnheim Tengesdal, Andrea V Slettebø, Karoline S Pedersen, Kaja Stapnes, Hilde Figve, Emilie Klippen, Martine Klippen, Sekine Netland og Anne Birkeland.

Benytte innbyttere: Kaja Myklebust, Marielle V Rodvelt og Luwam Ghilom

 

Foto: Sveinung Klippen

Share