Unge EIK-rekrutter delte poengene med Hinna

For første gang denne sesongen endte det med poengdeling for EIK-rekruttene i 4.divisjon da laget spilte 2-2 mot Hinna fredag kveld.

EIK 2 – HINNA 2-2 (0-1)

EIK-trener Ojan Bijan mønstret et svært ungt lag i fredagens kamp mot Hinna. Med unntak av veteranene Jan Eric T. Gløpstad og Jostein Salvesen, hadde EIK-laget en snittalder på 17 år. Men de unge talentene gjorde seg ikke bort, og leverte en bra kamp mot et fysisk sterkt Hinna-lag på Kiwi-banen på Bakkebø.

– Jeg er utrolig stolt over innsats, moral og organiseringsforståelsen laget viste mot Hinna. Vi spilte med et ungt lag som turte å spille fotball mot et fysisk lag, sier trener Ojan Bijan.

«Jeg er utrolig stolt over innsats, moral og organiseringsforståelsen laget viste mot Hinna. Vi spilte med et ungt lag som turte å spille fotball mot et fysisk lag». Ojan Bijan

To kamper denne uken

Det er bare fire dager siden forrige seriekamp, og selv med kort mellomrom, var det store utskiftninger på EIK-laget.

– Det er ikke alltid lett å sette spillet i kamper når troppene varierer så mye fra kamp til kamp, men jeg føler vi gjør det beste ut av enhver kamp og situasjon, og det skal spillerne har ros for, sier Bijan.

To ganger tok Hinna ledelsen på bortebane, og to ganger slo EIK tilbake. Først ved Jan Eric T. Gløpstad på straffespark og deretter med innbytter Bjørn Stapnes Sæternes.

– Kampen startet noe tungt og vi virket litt nervøse med mye slurv i pasningsspillet. Men etter hvert hevet vi oss, og vi var uheldige som ikke fikk en utligning før pause, oppsummerer Bijan.

Scoret to etter hvilen

EIK-laget benyttet pausen godt, og trener Bijan fikk sagt noen velvalgte ord.

– Vi ble enige i pausen om å få strukturen i laget tilbake og å spille hverandre gode gjennom leddene fremfor å tre vanskelige baller for dypt, sier Bijan.

«Vi ble enige i pausen om å få strukturen i laget tilbake og å spille hverandre gode gjennom leddene fremfor å tre vanskelige baller for dypt». Ojan Bijan

Med nesten rent juniorlag, gjør vi en god omgang, og det er noe vi tar med oss, sier Bijan.

Neste kamp for EIK 2 er lokaloppgjøret mot Eiger i Hålå.

– Vi gleder oss til å møte Eiger. Nå må vi bare fortsette i samme stil med samme fokus og målsetning, avslutter Bijan.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 4. divisjon, avdeling 1, Kiwi-banen, Bakkebø:

EIK 2 – Hinna 2-2 (0-1)

Mål: 0-1 (27) Fredrik Fossmark, 1-1 (50) Jan Eric T. Gløpstad, 1-2 (53) Fredrik Fossmark, 2-2 (60) Bjørn Sæternes Stapnes

Dommer: Kjetil Gaustad Solhaug, Viking FK

Tilskuere: cirka 70

EIKs lag: Ignas Driomovas – Even Myklebust, Jostein K. Salvesen, Jan Eric T. Gløpstad – Tomas Belay, Jan-Teodor N. Tollefsen, William E. Karlsen, Henrik Lædre, Aleksander N. Kjellmann, Albin Lohikangas – Ovar Høyland

Innbyttere: Alexander B. Svanes, Jørgen Myklebust, Thomas Hallan-Christensen, Bjørn Sæternes Stapnes

Foto: Kjell Åvendal / Ørjan Nodland

Share