Nygård Kjellmann tilbake i gult og svart

Unggutten Aleksander Nygård Kjellmann har returnert til EIK og blir en del av A-troppen. Han var i aksjon for EIK 2 fredag kveld.

NY SPILLER I A-TROPPEN: Klubbskiftet ble klart denne uken. Midtbanespilleren har den siste perioden bodd i Alta og spilt for rekruttlaget til Alta, samt trent med A-laget. Nå er han imidlertid tilbake, noe EIK er svært godt fornøyde med.

Daglig leder i EIK Fotball, Kenneth Andersen, er glad for å ha Nygård Kjellmann tilbake i gult og svart.

– Vi er veldig glade for at Aleksander nå flytter tilbake til Egersund. Han er en spiller som vi tror kan utvikle seg til å bli en etablert A-lagsspiller for EIK de kommende årene, sier Andersen.

– Han går direkte inn i A-troppen vår for å kunne gi han en best mulig treningshverdag. Han, sammen med flere andre lovende spillere er en viktig del av EIKs fremtid, legger den daglige lederen til.

«Vi er veldig glade for at Aleksander nå flytter tilbake til Egersund. Han er en spiller som vi tror kan utvikle seg til å bli en etablert A-lagsspiller for EIK de kommende årene». Kenneth Andersen

Debuterte mot Hinna

Allerede i går debuterte Aleksander Nygård Kjellmann for EIK 2 mot Hinna i kampen som endte 2-2. Han var ikke den eneste som var ny på laget. Nysigneringene Ignas Driomovas og Albin Lohikangas spilte også fra start. Alle tre er også med i troppen til A-laget som møter Vindbjart i dag, lørdag i Idrettsparken.

Nygård Kjellmann spilte for øvrig for EIK sitt juniorlag tidligere i sommer.

EIK fotball ønsker Aleksander Nygård Kjellmann velkommen tilbake igjen til Husabø.

Les også: Kampreferat EIK 2 – Hinna

Les også: Troppen mot Vindbjart

Foto: Tore Skailand/ Ørjan Nodland

Share