Se høydepunktene fra EIK – Vindbjart

Se høydepunktene fra lørdagens 4-2-seier over Vindbjart i Idrettsparken her.

EIK – VINDBJART 4-2 (1-1)

Lørdag tok EIK sin andre strake seier da Vindbjart ble slått med 4-2. Det var imidlertid gjestene som tok ledelsen etter bare fem minutter. Tigrene svarte umiddelbart da Kim Skogsrud stanget inn 1-1 tre minutter senere.

Etter hvilen tok oppgjøret fyr, og EIK var i praktslag. Elion Shatri ga hjemmelaget ledelsen med en utrolig soloprestasjon. Deretter økte Kenneth Grande ledelsen til 3-1. Mot slutten fikk Vindbjart en redusering da EIK og Kim Skogsrud var uheldige og laget selvmål.

Helt på tampen punkterte imidlertid Bubacarr Sumareh kampen da han satte inn 4-2-målet.

Les også: Kampreferat EIK – Vindbjart

Se høydepunktene nedenfor.

Foto: Tore Skailand. Video: Monday Sport / EIK-TV

Share