Seier i lokaloppgjøret for EIK 2

EIK 2 stakk av med alle tre poengene i tirsdagens lokaloppgjør mot Eiger i Hålå.

EIGER – EIK 2 0-2 (0-1)

Eiger var laget som ville mest i starten av kampen. Men etter cirka sju minutter ga Renate Dyrnes EIK ledelsen på et god corner fra Marielle V. Rodvelt. Førstnevnte var klar på bakre stolpe da hun klinket ballen i mål. I perioden etter scoringen var det hjemmelaget som hadde et lite overtak mot et EIK-lag som fremstod noe passive. Begge lag hadde imidlertid muligheter til å score før pause, men stillingen ved sidebyttet var 1-o til de gule og svarte.

Best etter hvilen

I pausen fikk EIK-damene klar beskjed om hva som måtte gjøres annerledes, og i 2. omgang tok gjestene styringen og presset Eiger bakover på banen. 60 minutter var spilt da en nydelig ball fra Karoline S. Pedersen fant Sekine Netland.  Hun rundet keeper før hun iskaldt satte ballen i mål til 2-0.

2-0-scoringen virket betryggende, og EIK-damene hadde god kontroll utover i kampen. Bare med noen få unntak kom Eiger på noen farlige visitter som kunne endt i scoring. Ved en anledning vartet keeper Silje Kvamsø opp med en mesterlig redning på en gedigen dobbeltsjanse for vertene.

Flere scoringer ble det ikke og EIK-damene kunne dermed konstatere at det ble en fortjent seier i lokaloppgjøret.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 4. divisjon, damer, B&G banen i Hålå:

Eiger – EIK 2 0-2 (0-1)

Mål: 0-1 (7) Renate Dyrnes 0-2 (60) Sekine Netland.

Dommer: Bjørn Reidar Klingenberg Schaal, Ålgård FK

Tilskuere: cirka 70

EIKs lag: Silje Kvamsø, Amalie Søsæther, Renate Dyrnes, Ane G. Puntervoll, Linda Tønnesen, Kaja Myklebust, Luwam Ghilom, Karoline Skåra, Sekine Netland, Janne Kvalsund, Marielle V. Rodvelt

Benytte innbyttere: Karoline S Pedersen, Lone Hovland og Karita Kydland

Foto: Tore Skailand

Share