Romslo: – Vi ønsker revansj

Henning Romslo lover at A-laget er giret på å revansjere hjemmetapet for Byåsen tidligere i sesongen når EIK tar turen nordover på søndag.

BYÅSEN – EIK SØNDAG 27.08.17 KLOKKEN 16.00

Søndag er det klart for ny seriekamp. EIK skal helt til Trøndelag og Trondheim for å møte Byåsen, et lag de måtte gi tapt for 1-0 i Idrettsparken i mai. Tigrene står nå med to strake seire, og har en god dose selvtillit foran søndagens oppgjør. Likevel tar Romslo og resten ikke lett på oppgaven som venter dem.

– Vi har forberedt oss i samme stil som vi gjorde mot Vindbjart, sier Henning Romslo.

– Vi forventer oss at de kommer til å stille i en 4-3-3-formasjon. De er et spillende lag, og kan sammenlignes med Vindbjart. Forskjellen er gjerne at de ikke tar like mye risiko i det offensive spillet sitt, fortsetter Romslo.

«Vi har forberedt oss i samme stil som vi gjorde mot Vindbjart». Henning Romslo

Roser kollektivet til Byåsen

Midtbanespilleren trekker frem motstanderens kollektiv som en sterk side.

– De viste mot oss i forrige oppgjør at de har et godt kollektiv. Derfor er det viktig at vi matcher dem på nettopp dette, eller at vi er bedre. Gjør vi det, så tar vi med oss tre poeng hjem til Okka by, noe som absolutt er vår ambisjon, sier den tidligere Bryne-spilleren.

«De viste mot oss i forrige oppgjør at de har et godt kollektiv. Derfor er det viktig at vi matcher dem på nettopp dette, eller at vi er bedre. Gjør vi det, så tar vi med oss tre poeng hjem til Okka by, noe som absolutt er vår ambisjon». Henning Romslo

Romslo er sterk i troen på at laget hans kan ta dent tredje strake seieren for første gang denne sesongen.

– Vi er ekstremt sugne på å revansjere tapet. I tillegg har vi også mulighet for å forlenge seiersrekka. Det virker motiverende på oss, avslutter han.

Søndagens seriekamp mot Byåsen har avspark klokken 16.00 på Byåsen Arena.

Les også: Slik gikk det i sist oppgjør: EIK – Byåsen

Foto: Tore Skailand

 

Share