Stavnheim håper den gode høstformen fortsetter

Søndag tar EIK-damene i mot Falkeid til ny seriekamp i 3.divisjon. Trener Lars Arne Stavnheim håper og tror at seiersrekken forlenges.

Foran oppgjøret ligger de gule og svarte på en solid andreplass, mens Falkeid ligger på en 8.-plass før lagene møtes søndag. Stavnheim forventer seg en tett og jevn kamp på Kiwi-banen.

Blir tett og jevnt

– Jeg ser fem til en tett og spennende kamp mot et lag som slo oss 2-1 i det motsatte oppgjøret, sier Lars Arne Stavnheim.

– Vi har fått en god start på høsten med full pott og null baklengs, fortsetter han.

«Vi har fått en god start på høsten med full pott og null baklengs». Lars Arne Stavnheim

EIK-damene har virkelig vært solide bakover, og har så langt denne høsten slått Klepp 3 2-0 og Djerv 1919 1-0. Lars Arne Stavnheim mener laget hans har tatt store steg den siste tiden.

– Vi fremstår som et tryggere lag, og som begynner å kjenne hverandre godt nå i forhold til staten av sesongen da mye var nytt, sier han.

– Troppen er bred og god. For øyeblikket er også de fleste skadefrie, legger han til.

Annerledes bane

I forrige oppgjør mot Falkeid ble kampen spilt på ei humpete gressmatte. Søndag venter en strøken kunstgressbane på Slettebø.

– Vi vil nok dra fordel av kunstgressdekket på Kiwi-banen i forhold til den humpete banen i sist oppgjør mot Falkeid. Søndagens motstander har ikke vunnet borte i år, og vi skal gjøre alt vi kan for at de reiser tomhendt hjem fra Egersund søndag, avslutter en optimistisk Lars Arne Stavnheim.

Avspark i søndagens kamp er klokken 17.00 på Kiwi-banen på Slettebø.

«Vi fremstår som et tryggere lag, og som begynner å kjenne hverandre godt nå i forhold til staten av sesongen da mye var nytt». Lars Arne Stavnheim

Share