EIK-damene fortsatte seiersrekken

EIK-damene virker ustoppelige så langt i høst. Søndag tok de en ny seier da laget scoret fire ganger hjemme mot Falkeid.

EIK – FALKEID 4-0 (2-0)

Tigrene scoret to i hver omgang, samtidig som de holdt nullen i begge omgangene. Dermed har laget forsatt ikke sluppet inn mål så langt denne høstsesongen.

Martine Klippen ga hjemmelaget en drømmestart på oppgjøret da hun sørget for 1-0-ledelse etter bare fire minutter. Selv om de gule og svarte dominerte stort i første omgang, kom ikke dagens andre scoring før i det 43. minutt. Andrea Slettebø fikk æren av å doble ledelsen etter en corner og klabb og babb i feltet førte til at EIK-spilleren fikk dyttet ballen videre i mål.

EIK var best

I andre omgang bølget spillet frem og tilbake, men det var aldri tvil om hvem som var best på Kiwi-banen. Martine Klippen noterte seg for dagens andre scoring da hun var sikker i sin sak etter innlegg fra Emilie Klippen. Kampens siste scoring kom fire minutter før slutt. Gjestene var uheldige og satte ballen i eget mål etter at EIK hadde jobbet hardt med å presse laget bakover på banen. Det ble også det siste som skjedde i kampen, og dermed endte det med en solid 4-0-seier til EIK-damene.

Neste kamp er borte mot et godt Vidar-lag, som med seier kan passere EIK-damene på tabellen.

Foto: Sveinung Klippen

KAMPFAKTA

Seriekamp i 3. divisjon, damer, Kiwi-banen:

EIK – Falkeid 4-0 (2-0)

Målene: 1-0 (4) Martine Klippen. 2-0 (43) Andrea Slettebø. 3-0 (72) Martine Klippen. 4-0 (86) Selvmål

Dommer: Osvald Erling Høyland Kåsen IL

Tilskuere: cirka 60

EIKs lag: Lise Eikeland, Ragnhild A Torstensen, Silje Stavnheim Tengesdal, Andrea V Slettebø, Kaja Stapnes, Marielle V Rodvelt, Hilde Figve, Emilie Klippen, Martine Klippen, Sekine Netland og Anne Birkeland.

Benyttede innbyttere: Kaja Myklebust, Renate Dyrnes og Luwam Ghilom

Share