Nedtur for EIK-damene i Stavanger

EIK-damene slapp inn åtte mål da de gjestet Lassa tirsdag.

VIDAR – EIK 8-1 (4-0)

EIK reiste til Stavanger tirsdag kveld for å ta opp kampen mot tabellnabo Vidar. Himmelens sluser hadde åpnet seg for fult, så derfor var det krevende baneforhold på Lassa. Etter få minutters spill stoppet ballen i vannet rett utenfor EIKs 16-meter. Etter litt klabb og babb, fikk Vidar fikk frispark som de satte rett i mål.

Utover omgangen trillet det ytterligere tre baller bak EIKs keeper. EIK hang rett og slett ikke med, og det var tydelig at de gule og svarte hadde en tung dag på jobben.

Måtte nullstille seg

Etter pause ble det gjort endringer i taktikken og det ble oppfordret til å nullstille og ta opp kampen. Lite ville seg llikevel for EIK-damene denne kvelden. Vidar var stort sett best i det meste, og målene fortsatte å trille inn.

De siste sju-åtte minuttene av kampen skjønte EIK-damene hva som måtte til. De vant flere dueller og løftet ballen over gresset når pasninger skulle fremover. Dette resulterte i flere muligheter enn det laget hadde hatt gjennom hele kampen.

Luwam Ghilom fikk et innlegg på bakre stolpe helt på slutten som hun plassert sikkert i mål. Når kveldens dommer blåste av kampen, stod det 8-1 til Vidar.

For EIK-damenes del er det bare å rette blikket fremover. Tirsdag i neste uke venter Forus og Gausel borte i ny seriekamp.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 3. divisjon, damer, Lassa gressbane:

Vidar – EIK  (4-0) 8-1

Dommer: Roald Urban, KFUM Stavanger

Mål: 1-0 (4) Vidar. 2-0 (20) Vidar. 3-0 (24) Vidar. 4-0 (44) Vidar. 5-0 (64) Vidar. 6-0 (72) Vidar. 7-0 (79) Vidar. 8-0 (83) Vidar. 8-1 (87) Luwam Ghilom

Tilskuere: ca 15

EIKs lag: Lise Eikeland, Karoline S. Pedersen, Silje Stavnheim Tengesdal, Andrea V Slettebø, Lone Hovland, Kaja Stapnes, Marielle V Rodvelt, Hilde Figve, Emilie Klippen, Sekine Netland, Kaja Myklebust

Benytte innbyttere: Stine Nuland, Renate Dyrnes, Luwam Ghilom

Share