Bjarnason: – Vi burde scoret flere mål

EIK-trener Ólafur Örn Bjarnason var etter 3-0-triumfen mot Nardo svært tilfreds med prestasjonen til Tigrene.

EIK – NARDO 3-0 (2-0)

Tre scoringer av Stian Sleveland, Bubacarr Sumareh og Sverre L. Larsen sørget for at EIK tok en svært komfortabel og overbevisende seier hjemme mot Nardo i Idrettsparken. Dermed fikk de gule og svarte revensjert det sure tapet for Trondheim-laget tidligere i år.

– Det var litt uskkert i forkant av kampen grunnet baneforholdene, og hvordan det ville slå ut. Men jeg synes laget løste det på en bra måte, og spillet fløt bra i første omgang, oppsummerer Bjarnason.

Vanskelig å angripe

– Nardo spilte med fem forsvarsspillere i den bakre rekken, noe som gjorde det vanskelig for oss å komme gjennom dem, fortsetter han.

– Når vi klarte å vende spillet, samtidig som vi brukte kantene, kom vi til flere store sjanser, sier han.

Bjarnason var ikke helt fornøyd med det som ble prestert i begynnelsen av andre omgang, men spillet tok seg betydelig opp utover i omgangen.

– Starten av omgangen ble litt rotete, men etter hvert fikk vi igjen kontroll på kampen, og da synes jeg at vi kjører over dem, sier Bjarnason.

– Vi burde definitivt scoret flere mål utover i omgangen. Seieren var veldig fortjent, sier han.

1-0-scoringen viktig

EIK-treneren mener 1-0-scoringen til Stian Sleveland var avgjørende for resten av kampen.

– Vi produserte store sjanser før 1-0-målet, men når vi ikke får scoring, kan det snike seg inn en følelse av usikkerhet, og når målet kom, får laget en helt annen selvtillit, sier Bjarnason.

– Vi må imidlertid jobbe enda mer med å bli effektive foran mål, legger trenerent til.

Roser Bjørlo

Morten Bjørlo gjorde comeback i 3-0-seieren etter et langt skadeavbrekk for kantspilleren. Bjørlo var i toppslag og ble fortjent kåret til dagens EIK-spiller. Det gledet EIK-treneren seg over.

– Morten har vært veldig pigg på trening, så jeg visste at han kom til å gjøre en god kamp. Det var jeg ikke bekymret for, sier han.

– Det er ikke mange spillere i 2. divisjon som har de samme kvalitetene som Morten Bjørlo. Det var bedre for ham å starte enn å sette ham inn mot slutten av kampen, sier Bjarnason.

EIKs neste seriekamp er borte mot Vard Haugesund førstkommende lørdag.

Les også: Se høydepunktene for EIK – Nardo

Les også: Kampreferat EIK – Nardo

Foto: Tore Skailand

Share