Bijan om Buøy-seieren: – Måtte grave dypt i tålmodigheten

Sjef for EIK-rekruttene, Ojan Bijan, roser laget etter den overbevisende 3-0-seieren mot Buøy mandag kveld.

BUØY – EIK 2 0-3 (0-1)

EIK 2 leder 4. divisjon, avdeling 1 suverent etter at det ble en seier borte mot Buøy mandag. Trener Ojan Bijan var fornøyd med prestasjonen til laget etter 3-0-triumfen.

– Vi måtte gravde dypt i tålmodigheten vår for dra fra Buøy med 0-3 og tre poeng. Men guttene viste seg virkelig fra en profesjonell side, noe som jeg er meget imponert over, sier Ojan Bijan.

– I denne kampen var virkelig spillerne lojale mot kampplanen gjennom samfulle 90 minutter. Det får vi også betalt for, understreker Bijan.

«I denne kampen var virkelig spillerne lojale mot kampplanen gjennom samfulle 90 minutter. Det får vi også betalt for». Ojan Bijan

Roser Buøy

Samtidig som han var fornøyd med eget lag, ønsker treneren å trekke frem motstanderens prestasjon.

– Buøy sin trener og spillere skal ha ros for det de kom med. De holdt oss lenge utenfor, og selv etter 0-1-målet kjempet de for hverandre, og det var fint å se, fortsetter Bijan.

EIK 2-treneren trekker særlig frem lagmoralen etter 3-0-seieren.

– Jeg er oppriktig fornøyd med at samtlige 11 spillere pluss innbyttere. At vi fortsatte å male på, til tross for at vi ikke fikk så godt betalt, vitner om en god lagmoral, sier han.

– Vi kunne og burde kanskje hatt noen mål til, men jeg kan ikke klage så lenge vi dominerer kampbildet på den måten vi gjør, sier Bijan.

«Vi kunne og burde kanskje hatt noen mål til, men jeg kan ikke klage så lenge vi dominerer kampbildet på den måten vi gjør». Ojan Bijan

Poengluke

EIK 2 har nå skaffet seg en solid poengluke på toppen.

– Med åtte poengs ledelse er det viktig at vi ikke slipper foten av pedalen. Vi må jobbe hardt videre for nå målet vårt snarest mulig. Det har jeg også stor tro på at vi klare.

Neste motstander i 4. divisjon er Havørn. Det blir spesielt for Bijan.

– Neste stopp er min gamle klubb i Tananger. Det gleder jeg meg stort til, avslutter han.

Les også: Kampreferat Buøy – EIK 2

Foto: Ørjan Nodland

 

Share