Poengdeling på bortebane for EIK-damene

Martine Klippens scoring sørget for at ett poeng ble med hjem til Egersund

FORUS OG GAUSEL – EIK 1-1 (1-1)

Tirsdag tok EIK-damene turen til Forus for å møte Forus og Gausel. Forrige oppgjør mellom lagene endte med 2-1-seier ti tigrene, noe de gule og svarte selvsagt hadde lyst å følge opp igjen. Man visste imidlertid at det ville bli en tøff kamp, og slik ble det også.

Måtte vinne dueller

Nøkkelen for mannskapet til Lars Arne Stavnheim var å stå opp i duellspillet, men det var ikke tilfellet da hjemmelaget tok ledelsen etter bare fem minutter. Et frispark fra vertene ble slått inn i feltet, der fikk en medspiller stå fri og alene, og hadde dermed få problemer med å gjøre 1-0.

EIK-damenes spill tok seg kraftig opp utover i omgangen, og laget fikk betalt snaue åtte minutter før pause. En vakker kontring ble omsatt i mål av Martine Klippen, som gjorde det meste selv da hun satte fart, vendte av motspillere og deretter satte ballen i mål.

Likt kampbilde

Etter sidebyttet ble det et forholdsvis likt kampbilde om i den første; tøft og jevnt. Hjemmelaget kom til flere store muligheter, og målvakt Lise Eikeland stod frem med flere glitrende redninger. Likevel ble det ikke flere scoringer i kampen, og dermed endte det med poengdeling på Forus.

Det er klart for ny kamp allerede førstkommende fredag klokken 19.00 på Husabø. Da tar EIK-damene i mot Haugar på B&G-banen.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 3. divisjon, damer, Knudamyra:

Forus Gausel – EIK 1 (1-1) 1-1

Målene: 1-0 (5) Forus Gausel. 1-1 (37) Martine Klippen

Dommer: Ivan Djuric, Hana IL

Tilskuere: cirka 60

EIKs lag: Lise Eikeland, Ragnhild A Torstensen, Silje Stavnheim Tengesdal, Andrea V Slettebø, Martine Klippen, Kaja Stapnes, Ingrid Olsen, Hilde Figve, Emilie Klippen, Anne Birkeland, Kaja Myklebust

Benyttede innbyttere: Luwam Ghilom, Renate Dyrnes, Sekine Netland, Charlotte Olsen

 

 

Share