Slik gikk det i sist oppgjør: Fram Larvik – EIK

Lørdag tar EIK i mot Fram Larvik i Idrettsparken. Se høydepunktene fra forrige gang lagene møttes.

EIK – FRAM LARVIK LØRDAG KLOKKEN 16.00

Til helga er det igjen duket for en ny hjemmekamp for tigrene. Denne gangen venter Fram Larvik, et lag som har bitt godt i fra seg i årets 2. divisjon.

Forrige oppgjør mellom lagene endte 2-2 i en svært underholdende kamp. Etter en sjanserik men målløs første omgang i Framparken, tok det virkelig fyr etter pause. De gule og svarte fikk en marerittstart på andre omgang med to tidlige baklengsmål.

Tigrene slo imidlertid kraftig tilbake, og fikk med seg ett poeng fra den vanskelige bortekampen. Sverre L. Larsen reduserte, mens Bubacarr Sumareh fikset utligning. EIK kunne fort endt opp med alle tre poengene dersom maginene hadde vært på lagets side.

Foran lørdagens oppgjør står Fram Larvik med tre strake og solide seire. Laget innehar for øyeblikket 5.-plassen i avdelingen. EIK på sin side ønsker å slå tilbake etter å ha tapt 3-2 borte for Vard Haugesund. Tigrene ligger på en 10.-plass med 21 poeng.

Share