EIK 2-damene scoret fire hjemme mot Brodd

EIK 2-damene leverte en tam første omgang, men etter sidebyttet løsnet det virkelig for de gule og svarte onsdag.

EIK 2 – Brodd 4-2 (0-1)

EIK 2 sitt damelag lå tre poeng bak serieleder Lura før kampen mot Brodd onsdag kveld. Det var lite i starten av kampen som tydet på at EIK-damene var lystne på å ville vinne kampen. Det var feilpasninger i hytt og vær og liten vilje til å ta duellene. Brodd gikk opp i 0-1 etter drøyt ti minutters spill, på noe så enkelt som en kommunikasjonssvikt i EIKs forsvar. Etter målet fortsatte Brodd og trykke EIK-damene bakover på banen, men lyspunktet var at forsvaret og keeperen av EIK tettet igjen. Stillingen til pause var 0-1 på Husabø.

Løsnet etter pause

Andre omgang hadde knapt startet da Ragnhild A. Torstensen satte fart langs siden og fikk lagt inn til Luwam Ghilom. Hun kriget seg til en avslutning som Brodds keeper må gi retur på. Charlotte Olsen lot seg ikke be to ganger og klinket ballen sikkert i mål til 1-1.

Minuttet etterpå forserte Anne Birkeland glimrende nedover sidelinjen og la flott inn foran mål. Hvem andre enn Charlotte Olsen dukket opp og bredsidet ballen enkelt i mål til 2-1. Plutselig var det hjemmelaget som dominerte stort, og hadde full kontroll. Charlotte Olsen slo en flott corner som Renate Dyrnes headet kontant i mål.

Kontroversiell situasjon

Midtveis i omgangen måtte dommeren droppe ballen etter at en Brodd-spiller lå nede med skade. EIK-damene forventet å få et tilbakespill, men Brodd tenkte annerledes, og sendte ballen i angrep. EIK hang ikke med, og dermed var det igjen full spenning i oppgjøret med 3-2. Dette satte fyr på kampen, og for hjemmelaget førte det til at de giret opp flere hakk. Renate Dyrnes scoret kampens siste scoring med et nytt hodestøt. Dermed endte kampen med en fin 4-2-seier til EIK 2.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 4. divisjon, damer, B&G banen:

EIK 2 – Brodd 4-2 (0-1)

Mål: 0-1 (13) Brodd, 1-1 (47) Charlotte Olsen, 2-1 (48) Charlotte Olsen, 3-1 (55) Renate Dyrnes, 3-2 (65) Brodd, 4-2 (68) Renate Dyrnes

Dommer: Magnus Torland, Nærbø IL

Tilskuere: ca 40

EIKs lag: Silje Kvamsø, Renate Dyrnes, Ane G Puntervoll, Anne Birkeland, Linda Tønnesen, Amalie Søsæther, Luwam Ghilom, Karoline S Pedersen, Charlotte Olsen, Marielle V Rodvelt, Karita Kydland

Benytte innbyttere: Kaja Myklebust, Ragnhild A Torstensen, Celine Olsen

Share