EIK-rekruttene tapte hjemme for Hundvåg

EIK 2 måtte gi tapt med 2-0 for Hundvåg i torsdagens 4. divisjonsoppgjør på B&G-banen.

EIK 2 – Hundvåg 0-2 (0-1)

Det var skikkelig høst i luften da EIK tok i mot Hundvåg på Husabø torsdag kveld. Kampen var bare ti minutter gammel da gjestenes Henning Grønnes ga Stavanger-laget ledelsen. Grønnes lobbet ballen i mål etter innlegg fra kanten. Utover i omgangen var det svært jevnspilt, men hjemmelagets første store sjanse kom først etter drøye halvtimen ved et langskudd.

EIK kunne fort ha utlignet fire minutter før pause da et skudd fra distanse gikk i tverrleggeren, men slik gikk det imidlertid ikke.

Doblet ledelsen

Stillingen ved sidebyttet var 1-0 til gjestene fra Stavanger. Etter hvilen dominerte EIK i langt større grad enn hva tilfellet var før pause. Likevel kom ikke laget til de helt store sjansene. Kvarteret før slutt doblet gjestene ledelsen da en klarering fra EIK-forsvaret ikke var gode nok. Alene med keeper satte Thomas Grønhilder ballen i mål til 2-0.

De gule og svarte maktet aldri å sette inn en skikkelig sluttspurt, og dermed endte det med en 2-0-seier til Hundvåg torsdag kveld.

Arkivfoto: Kjell Åvendal

KAMPFAKTA

Seriekamp i 4. divisjon, avdeling 1, B&G-banen:

EIK 2 – Hundvåg 0-2 (0-1)

Mål: 0-1 (10) Henning Grønning, 0-2 (75) Thomas Grønhilder

Dommer: Rune Røyland, Hovsherad IL

EIKs lag: Ignas Driomovas – Even Myklebust, Jostein K. Salvesen, Jan Eric T. Gløpstad – Tomas Belay, Aleksander N. Kjellmann, Thomas Hallan-Christensen, William E. Karlsen – Elion Shatri, Bjørn Sæternes Stapnes, Kristoffer Rasmussen

Innbyttere: Alexander Svanes, Sander Remme, Ovar Høyland, Simonas Stankevicius

Share