EIK-TV: Et ti års jubileumsminne

I år er det ti år siden EIK-TV så dagens lys. I og med at Amedia filmer og sender alle kampene direkte denne sesongen så har vi ikke publisert så mye av det vi har filmet i år, men vi har uansett alle hjemmekampene til arkivet! Og i forbindelse med at vi feirer et aldri så lite jubileum har vi gjort et lite dykk til nettopp dette arkivet for å finne fram en godbit.

For ti år siden hadde EIK en relativt dårlig sesong, så ikke alle kampene er av like stor underholdningsverdi. En kamp som hevet seg over den grå masse var bortekampen på Klepp i slutten av august, der vi vant 3-1 etter å ha gått sju kamper uten seier før denne kampen. Torbjørn Wetteland scoret vårt utligningsmål etter en lang og innsatsfull sekvens der EIK vant ballen igjen og igjen inne på Klepps banehalvdel, mens Kristian Koldal sikret tre poeng med to flotte langskudd etter frispark.

Interessen for EIK var ikke slik den er nå for ti år siden. Til akkurat denne kampen tror eg vi var tre-fire bortesupportere tilstede på Klepps halvferdige hovedtribune.

Denne helga samles mange av spillerne fra den tiden til en mimrefest, og det kan derfor være på sin plass å vise et lite drypp fra EIK-TVs etter hvert rikholdige arkiv.

EIKs lag i denne kampen, som samlet 72 tilskuere, var forresten slik: Espen Primstad, Jonas Mong, Oddvar Olsen, Arild Nodland, Rune Eik, Marius Larsen, Jon Klungland, Kristian Koldal, Stian Stapnes Hunnestad, Espen Rasmussen og Torbjørn Wetteland. Benyttede innbyttere: Tormod Ollestad og Anbjørn Tronerud.

Share