EIK 2-damene vant lokalderby

EIK 2-damene fortsetter å imponere. Søndag ble det seier i lokaloppgjøret mot Eiger.

EIK 2 – EIGER (0-0) 3-1

EIK 2 og Eiger møttes for fjerde gang søndag kveld og denne kampen ble en slitekamp for EIK-jentene. Eiger var fullt på høyde med hjemmelaget i første omgang, noe som også skyldes svakt spill fra hjemmelaget sin side. Noen store sjanser til begge lag i første omgang. Nærmest var nok Marielle V. Rodvelt og Sekine Netland når de satte hver sin avslutting i tverrligger og stolpen.

Andre omgang startet med at Eiger tok ledelsen 1-0. Eigers angriper kom alene gjennom mot EIKs keeper og gjorde ingen feil og 1-0 til bortelaget. Men EIK-jentene svarte først ved Marielle Vinningland, som scoret på et godt skudd. Så tok EIK ledelsen 2-1 ved Anne Birkeland der et flott innlegg fra høyresiden ble satt kontant i mål med hode. Anne Birkeland satte inn 3-1-målet med et godt skudd fra 25 meter og dermed tre nye poeng til EIK 2. Eiger hang med i første omgang, men ble tydelig sliten utover i 2 omgang. Og dette benyttet EIK 2 seg godt av.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 4. divisjon, damer, B&G banen:

EIK 2 – Eiger (0-0) 3-1

Mål: 0-1 (52) Ragna Løyning, 1-1 (55) Marielle V Rodvelt, 2-1 (77) Anne Birkeland, 3-1 (83) Anne Birkeland.

Tilskuere: ca 60

Dommer: Osvald Erling Høyland Kåsen IL   OK

EIKs lag: Silje Kvamsø, Renate Dyrnes, Kaja Myklebust, Anne Birkeland, Linda Tønnesen, Amalie Søsæther, Sekine Netland, Karoline S Pedersen, Celine Olsen, Marielle V Rodvelt, og Karita Kydland

Benytte innbyttere: Kaja Stapnes, Ragnhild A Torstensen, Janne Kvalsund og Ane G. Puntervoll

Share