Bijan foran Klepp-kampen: – Vi må heve oss

EIK 2-trener Ojan Bijan håper laget hans hever seg til toppkampen mot Klepp torsdag.

KLEPP – EIK 2 TORSDAG KLOKKEN 20.00

EIK-rekruttene så ut til å ha god kontroll på førsteplassen i 4. divisjon, avdeling 2 for noen uker siden. Men etter to strake hjemmetap er det plutselig blitt mer åpent i toppen av tabellen. Torsdag venter tredjeplasserte Klepp for tigrene til toppoppgjør på Jæren.

– Vi har gjort det spennende i toppen med to strake hjemmetap, sier Bijan.

«Vi har gjort det spennende i toppen med to strake hjemmetap». Ojan Bijan

– Nå må vi reagere. Vi må samle oss og bli enig om en tydelig kampplan. Den må følges så nøye som over hode mulig, sier Bijan om hva som må til for at alle tre poengene blir med hjem til Egersund.

Må ha riktig innstilling

– Det er viktig at guttene er mentalt riktig innstilt. Vi må være forberedt på et heltent og revansjesugen Klepp-lag som må håndteres på en riktig måte, sier Bijan.

EIK 2 har 46 poeng foran torsdagens oppgjør. På andreplass ligger Randberg, som nå bare er fem poeng bak med sine 41 poeng. Grønntrøyene fra Jæren har så langt 37 poeng.

«Det er ingen tvil om at vi er spent på dette oppgjøret, og ser frem til en god fotballkamp hvor vi forhåpentligvis kan dra hjem med tre poeng». Ojan Bijan

– Det er ingen tvil om at vi er spent på dette oppgjøret, og ser frem til en god fotballkamp hvor vi forhåpentligvis kan dra hjem med tre poeng. Håpet er også at vi kan øke gapet til åtte poeng i toppen, slik at vi setter press på Randaberg foran deres kamp mot Eiger på lørdag, sier en optimistisk Ojan Bijan.

Torsdagens kamp på Klepp stadion har avspark klokken 20.00.

Share