Tap for EIK-damene i Stavanger

Viking ble noen nummer for store tirsdag kveld.

VIKING – EIK 8-1

EIK-damene var i Stavanger tirsdag kveld og spilte mot Viking. EIK-damene har hatt flere tette oppgjør mot Viking før, så man visste at viljen og innsatsen måtte være på topp.

Viljen var tilstede men etter kun t0 minutter satte Viking ballen i mål. EIK kom tilbake kort tid etterpå med Ingrid Olsen som våkent løp opp et svakt tilbakespill, og satte ballen sikkert i mål til 1-1. Etter dette var EIK frempå to-tre ganger med noen gode muligheter uten at det ble mål av det.

Etter dette fikk EIK-damene seg en leksjon  i god fotball fra det Viking-laget, som det satses tungt på. Det var flotte kombinasjoner, hurtig pasningspill og en fantastisk bevegelse både med og uten ball. EIK-damene kom aldri inn i denne kampen, og kom rett og slett aldri opp i motspillerne til vinne ballen. Da kveldens dommer blåste av kampen var stillingen 8-1 til Viking.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 3. divisjon, damer, Vestbanen:

Viking – EIK  8-1

Mål: 1-0 (2), 1-1 (5) Ingrid Olsen, 2-1, 3-1, 4-1, 5-1, 6-1, 7-1, 8-1

Tilskuere: cirka 50

Dommer: Nathalia Thu, Vardeneset BK.  meget god

EIKs lag: Silje Kvamsø, Silje Stavnheim Tengesdal, Andrea V Slettebø, Lone Hovland, Kaja Stapnes, Charlotte Olsen, Ragnhild A Torstensen, Emilie Klippen, Martine Klippen, Sekine Netland og Ingrid Olsen.

Benytte innbyttere: Marielle V. Rodvelt, Luwam Ghilom, Anne Birkeland og Karoline S Pedersen.

 

Share