Slik gikk det i sist oppgjør: EIK – Bryne

Søndag er det duket for nytt lokaloppgjør mellom EIK og Bryne. Se høydepunktene fra lagenes møte tidligere denne sesongen.

BRYNE – EIK SØNDAG KLOKKEN 18.00

Det er ventet at svært mange eigersundere og dalbuer tar turen til Bryne stadion for å se Bryne – EIK førstkommende søndag. EIK hadde et rekordstort publikumsoppmøte i Idrettsparken i sommer da jærbuene gjestet Husabø.

Borteseier sist

Rødtrøyene stakk av med alle poengene i kampen hvor de vant 2-1. Orre-gutt Kenneth Grande ga EIK ledelsen i første omgang. En ledelse som holdt til pause. Gjestene fremstod som et annet lag etter hvilen, og  omgangen var bare ti minutter gammel da lagets toppscorer, Simen Næss, sørget for utligning. Sammen mann satte inn 2-1 på straffespark kvarteret før slutt, og dermed endte Bryne opp med seieren.

Onsdag kveld spilte Bryne borte mot Vard Haugesund. Oppgjøret vant bortelaget 2-1. Det betyr at Bryne har 46 poeng og ligger på 1.-plass foran søndagens kamp, men EIK ligger på en 10.-plass med 27 poeng.

Les også: Billettinformasjon Bryne – EIK

Share