EIK-damene kan klatre på tabellen med seier

Tirsdag kveld tar EIK-damene i mot Randaberg til seriekamp på Kiwi-banen på Slettebø.

EIK – RANDABERG TIRSDAG KLOKKEN 20.00

Det er igjen duket for hjemmekamp for EIK-damene i 3. divisjon. Det har gått litt tråere for de gule og svarte i høst, men på hjemmebane har de vært veldig overbevisende gjennom hele sesongen. Forrige hjemmekamp endte med 6-0-seier over Haugar 2.

I sist seriekamp endte det med et 8-1-tap for Viking i Stavanger. Tapet håper EIK-damene å få revansjert med tre nye poeng mot Randaberg. Foran tirsdagens oppgjør mot Randaberg, ligger EIK på en 5.-plass med 32 poeng. Med seier kan tigrene innta 3.-plassen med 35 poeng – ett poeng mer enn Vidar.

Tirsdagens motstander, Randaberg, ligger på en 10.-plass. Det er plassen over nedrykk. Derfor venter det trolig et hardarbeidende bortelaget som ønsker poeng for å skaffe seg en større luke ned til Hinna 2 på nedrykk. Forrige kamp tapte RIL 2-5 for Falkeid.

Avspark på Kiwi-banen på Slettebø er klokken 20.00 tirsdag.

 

Share