EIK 2 gikk på nytt tap hjemme: – Det er skuffende

For tredje gangen på rad endte EIK-rekruttene opp med å tape på hjemmebane da Midtbygdens slo tigrene 4-3 i en målrik affære på Kiwi-banen torsdag kveld.

EIK 2 – MIDTBYGDENS 3-4

EIK 2-trener Ojan Bijan var naturlig nok skuffet etter torsdagens nederlag.

– I dag sliter jeg med å finne ord for å beskrive kampen. I første omgang er MIL bedre enn oss på absolutt alt. De tok oss på aggressiviteten, tenningsnivået og de gjorde det meste riktig og gikk fortjent til pause med ledelse.

Slik oppsummerer EIK-treneren den første omgangen mot Midtbygdens. Gjestene scoret nemlig to kjappe scoringer helt innledningsvis, og hjemmelaget maktet aldri å få en redusering før pause.

Hevet seg i andre omgang

Etter hvilen hevet vertene seg betraktelig, og de fremstod som et helt annet lag i andre omgang. Det resulterte i at EIK innhentet ledelsen, og deretter tok selv ledelsen. Kristoffer Rasmussen startet opphentningen med sitt mål, og deretter kom det to scoringer fra Simonas Stankevicius, og vipps så var EIK i førersetet.

«Vi ble enig om en del ting i pausen, og jeg synes vi kom ut og utførte en helt annen prestasjon i andre omgang. Plutselig viste vi oss fra en helt annen side, og vi klarte også å sette tre flotte scoringer ved Kristoffer og Simonas». Ojan Bijan

– Vi ble enig om en del ting i pausen, og jeg synes vi kom ut og utførte en helt annen prestasjon i andre omgang. Plutselig viste vi oss fra en helt annen side, og vi klarte også å sette tre flotte scoringer ved Kristoffer og Simonas. I tillegg var det svært godt forarbeid forut for scoringene, sier Bijan.

– Vi styrte kampen med god hånd, legger han til.

Hadde kontroll

Men da EIK tilsynelatende så ut til å ha full kontroll, kom utligningen på Slettebø. Sju minutter før ordinær tid satte gjestene inn sin tredje scoring. Og ikke nok med det; på overtid sørget de for at alle tre poengene ble med hjem til Stavanger. Et skuffet EIK-lag måtte innse at snuoperasjonen tidligere i omgangen var til ingen nytte.

– Dessverre gjorde vi det vanskelig for oss selv med åtte minutter igjen å spille. Det var mye slurv, og vi spilte på oss press i totalt unødvendige situasjoner, analyserer Bijan.

«Dessverre gjorde vi det vanskelig for oss selv med åtte minutter igjen å spille. Det var mye slurv, og vi spilte på oss press i totalt unødvendige situasjoner» Ojan Bijan

Kjipt tap

EIK-treneren innrømmer at tapet er kjipt, men velger å se fremover veldig snart.

– Dette var direkte skuffende. All ros til Midtbygdens. De stod virkelig på som et lag.

Nå starter evaluering og forberedelse til neste kamp for EIK-treneren.

– Vi må igjen gå i oss selv og analysere kampen i sin helhet. Vi må finne ginsten og stoltheten før oppgjøret neste søndag, sier Bijan og avslutter:

– Det blir en lang tur hjem til Stavanger.

Foto: Tore Skailand

KAMPFAKTA

Seriekamp i 4. divisjon, avdeling 1, Kiwi-banen, Bakkebø:

EIK – Midtbygdens 3-4 (0-2)

Mål: 0-1 (1), 0-2 (6), 1-2 (54) Kristoffer Rasmussen, 2-2 (56) Simonas Stankevicius, 3-2 (71) Simonas Stankevicius, 3-3 (83), 3-4 (90)

Dommer: Olaf Andre Frøyland, Frøyland IL

Tilskuere:

EIKs lag: Ignas Driomovas – Jostein K. Salvesen, Stein Johnny Myklebust, Jan Eric T. Gløpstad – Ovar Høyland, Sander Remme, Kenneth Grande, Albin Lohikangas – Elion Shatri, Simonas Stankevicius, Kristoffer Rasmussen

Innbyttere: Alexander B. Svanes, Tomas Belay, Even Myklebust, William E. Karlsen, Bjørn S. Stapnes

Share