Slik gikk det i sist oppgjør: Odd 2 – EIK

Lørdag kommer Odd 2 på besøk til Idrettsparken. Se høydepunktene fra sist lagene møttes.

EIK – ODD 2 LØRDAG KLOKKEN 16.00

Lørdag er det duket for den nest siste hjemmekampen i årets PostNord-liga. Rekruttlaget til eliteserielaget Odd kommer på besøk. Foran lørdagens oppgjør ligger EIK på en 9.-plass med 30 poeng. Odd 2 ligger på 11.-plass med 22 poeng. Det er like mange poeng som Fana, men en vesentlig bedre målforskjell holder de over nedrykksstreken i PostNord-ligaen, avdeling 1.

Poengdeling sist

Forrige oppgjør mellom lagene endte med poengdeling – 1-1. Sigurd Hauso Haugen ga vertene fra Skien ledelsen drøye ti minutter før pause på Skagerrak Arena. Etter hvilen var EIK det klart beste laget, og kunne fort endt opp med alle tre poengene, men den ene store sjansen etter den andre ble missbrukt. Midtbanespilleren Kenneth Grande ordnet imidlertid ett poeng da tigrene ble tildelt straffespark, og Grande var som vanlig sikker fra ellevemetermerket.

Sist lagene møttes i Idrettsparken, var i 2015. Da vant EIK 2-1 etter scoringer av Eivinas Zargurskas og Mathias K. Perttamo. For gjestene scoret Håvard Storbæk. Alle målene kom etter hvilen.

Lørdagens seriekamp har avspark klokken 16.00.

Vår kampsponsor er Bøgh Hafø AS.

Foto/Video: Monday Sport

Share