Sleveland: – Nå kan vi slippe oss løs

Stian Sleveland håper laget  kan sprudle offensivt de to siste kampene, og håper laget kan levere mer av det gode angrepsspillet de hadde mot Odd 2.

EIK – ODD 2 2-2 (1-2)

Lørdag spilte EIK og Odd 2 uavgjort i Idrettsparken da en svært underholdende fotballkamp endte med to scoringer til hvert lag. Det ene poenget sørget for at EIK er sikret spill i PostNord-ligaen også neste år.

God Sleveland

Stian Sleveland har store deler av denne høsten spilt på topp for tigrene. Det gjorde han også mot Odd 2. Den energiske spilleren scoret i den fjerde kampen på rad, og var nok en gang sentral i en kamp.

– I de første 20 minuttene lignet vi ikke på oss selv. Vi virket rett og slett avskrudd, sier Stian Sleveland.

– Men da vi fikk reduseringen, så våknet hele laget. Vi var gode i pressarbeidet, og fikk presset Odd 2 høyt i banen. Du merket på hele laget at dette virkelig var en kamp vi ville vinne, fortsetter Sleveland.

«I de første 20 minuttene lignet vi ikke på oss selv. Vi virket rett og slett avskrudd». Stian Sleveland

Unødvendige baklengs

Den omskolerte EIK-spissen mener de to baklengsmålene tidlig i kampen var unødvendige.

– Det er to «tullemål» vi slipper inn, men nivået i divisjonen er så pass høyt, at du blir fort straffet. Her kan man ikke slippe seg ned, da er motstanderen på med en gang, sier han.

I store deler av kampen var EIK gode offensivt, og skapte flere gode muligheter.

– På topp hadde vi nok av sjanser til å avgjøre kampen til vår fordel. Hadde vi vært mer effektive, hadde vi vunnet denne kampen komfortabelt, mener Sleveland.

– Særlig i første omgang kjørte vi over Odd 2 etter den dårlige starten på kampen. Da viste vi hva vi er gode for. Spesielt på kantene var vi flinke til å komme til innlegg i farlige posisjoner. Vi burde nok utnyttet innleggene på en bedre måte, sier han.

«Særlig i første omgang kjørte vi over Odd 2 etter den dårlige starten på kampen. Da viste vi hva vi er gode for». Stian Sleveland

Håper på bra offensivt spill

Nå som alle tvil er fjernet knyttet til mulighetene for et nedrykk, håper Sleveland at laget kan slippe seg løs de to siste kampene.

– Det er veldig gledelig at vi er sikret videre spill i PostNord-ligaen. Nå håper jeg vi kan slippe oss litt løst i kampene fremover, sier han og legger til:

– Det eneste som gjelder fremover, er seks poeng på de to siste kampene, slik at vi avslutter høstsesongen på en god måte.

EIKs neste kamp er borte mot Fana lørdag klokken 13.00.

«Det eneste som gjelder fremover, er seks poeng på de to siste kampene, slik at vi avslutter høstsesongen på en god måte.» Stian Sleveland

Les også: Se høydepunktene fra EIK – Odd 2

Les også: Se bildegalleri fra EIK – Odd 2

Foto: Tore Skailand

Share