Slik gikk det i sist oppgjør: EIK – Fana

Lørdag tar EIK turen til Bergen for å møte Fana. Se høydepunktene fra da lagene møttes i Idrettsparken tidligere denne sesongen.

FANA – EIK LØRDAG KLOKKEN 13.00

Lørdag spilles årets siste bortekamp for tigrene, og den er mot Fana – et lag de gule og svarte har hatt mange interessante oppgjør mot de siste årene.

I motsatt oppgjør vant EIK 4-0 tidligere i år. Alle målene kom før sidebyttet, og tigrene leverte en av sine beste omganger mot Fana. Stian Sleveland scoret kampens første mål. Deretter doblet Kim Skogsrud ledelsen for EIK, før Bubacarr Sumareh la på til 3-0. Omgangens og kampens siste scoring ble satt inn av Sverre L. Larsen fem minutter før sidebyttet.

Tøff kamp

På lørdag blir det trolig langt tøffere for EIK. De møter et Fana-lag som kjemper for sin eksistens i PostNord-ligaen. Fana ligger på en 13.-plass med 22 poeng. Det er like mange poeng som Vindbjart. Over streken ligger Odd 2 med sine 23 poeng. Dermed er det duket for en thriller av en avslutning på årets PostNord-liga. EIK på sin side, ligger på 10.-plass med 31 poeng. Med seier har de mulighet for å ta seg forbi Hønfoss på plassen over.

Kampstart på Nesttun kunstgress er lørdag klokken 13.00.

Share