Ny høst med Grand Dinnershow: – Det har blitt en tradisjon!

Denne høsten kjøres Grand Dinnershow i gang for fjerde året på rad. Geir Sølve Hebnes Sleveland håper på nok en vellykket høst!

SPONSORINNHOLD

For mange har Grand Dinnershow ved Grand Hotell i Egersund blitt en tradisjon på høsten. Morten Aakre og resten av gjengen sørger for topp stemning, mens Grands kjøkken byr på utsøkt mat. Denne høsten blir ingen unntak.

– For mange av våre gjester har det allerede blitt en tradisjon, smiler Hebnes Sleveland.

Gjentar suksessen

Under årets Grand Dinnershow vil det være den samme trioen som gjentar suksessen med sin stemmeprakt.

– Våre fremragende artister Morten Aakre, Stina Eia og Inger Lise Hope er klare. I tillegg har vi internasjonale danser med på laget dette året også, lover han.

«Våre fremragende artister Morten Aakre, Stina Eia og Inger Lise Hope er klare. I tillegg har vi internasjonale danser med på laget dette året også». Geir Sølve Hebnes Sleveland

Nytt av året er at hotellet har investert i en egen LED-storskjerm. I fjor leide hotellet skjerm til showet, og siden det ble en suksess, har de nå kjøpt sin egen.

– Den vil bli stående hos oss på permanent basis. Dette ga showet nye muligheter og resultatet ble veldig bra, sier hotellsjefen.

– Nå får vi også muligheten til å bruke skjermen i andre sammenhenger. Den kan blant annet brukes til ulike arrangement som produktlanseringer og lignende i ettertid, sier en fornøyd Hebnes Sleveland.

Bra salg av billetter

Forhåndssalget av billetter har begynt svært bra, og ved utgangen av august var over 30 prosent av billettene solgt.

– Det tikker stadig inn nye bestillinger. Derfor har vi stor tro på at det vil bli 18 fulle hus fra oktober til desember, fortsetter han.

Allerede første helgen i november vil den populære Pianobaren på hotellet åpne.

– Dermed kan festen fortsette videre der etter at showet er over, sier Hebnes Sleveland.

«Det tikker stadig inn nye bestillinger. Derfor har vi stor tro på at det vil bli 18 fulle hus fra oktober til desember». Geir Sølve Hebnes Sleveland

Utmerket show

Aktørene som står for sceneshowet er godt i gang med øvingene, og programmet har vært klar en god stund allerede.

– Det blir mye bra musikk fra ulike tidsepoker som jeg tror vil fenge de fleste, lover han.

«Det blir mye bra musikk fra ulike tidsepoker som jeg tror vil fenge de fleste». Geir Sølve Hebnes Sleveland

Mange ser også veldig frem til hva som står på menyen under årets dinnershow. Hotell-direktøren kan allerede nå røpe deler av den fristende menyen.

– Det blir blant annet sterling kveite som har blitt slaktet på Fonn, gresskarsuppe, lammeskank og Ågots smågodt til dessert, avslutter han.

Vil du vite mer om Grand Dinnershow og samtidig sikre deg billetter. Sjekk Grand Hotell sine sider her:

 

Denne omtalen er et samarbeid mellom Grand Hotell og EIK Fotball Media.

 

 

Share