Slik gikk det i sist oppgjør: Hødd – EIK

Lørdag tar EIK i mot Hødd til årets siste seriekamp i PostNord-ligaen. Se høydepunktene fra forrige oppgjør.

EIK – HØDD LØRDAG KLOKKEN 13.00

Lørdag er det duket for årets siste seriekamp, og den går i Idrettsparken hvor EIK får besøk av Hødd. Laget fra Ulsteinvik rykket ned fra OBOS-ligaen i 2016, og håpet på en snarlig retur i år. Slik ble det ikke. Før årets siste kamp skal spilles, ligger Hødd på en 6.-plass med 37 poeng. Blåtrøyene har imidlertid vist svært sterk for de siste kampene. Laget har ikke tapt på ni kamper, og siste tap kom hjemme mot Bryne 13. august. Sist kamp endte med 1-0-seier over Hønefoss på Høddvoll.

God høst

Tigrene har også vist fin form i høst, og forrige lørdag ble det en ny seier da Fana ble slått med 1-0 etter scoring av Mads Nørby Madsen på overtid. Før kampen står EIK med 34 poeng, og kan dermed ende opp med like mange poeng som Hødd om det blir seier i årets siste kamp.

Da lagene møttes tidligere denne sesongen, vant Hødd 2-0. Begge scoringene kom før pause, og i andre omgang maktet aldri de gule og svarte å slå tilbake i Ulsteinvik. Nedenfor kan du se høydepunktene fra kampen.

Foto/Video: Monday Sport

Share