Knepent EIK-tap i tøff kamp

EIK-damene måtte gi tapt i andre omgang mot Hinna 2 etter å ha skaffet seg et godt utgangspunkt før sidebyttet i tirsdagens seriekamp.

HINNA 2 – EIK 2-1 (0-1)

EIK-damene reiste til Hinna tirsdag kveld for å møte et styrket Hinna-lag på desperat poengjakt for å redde plassen i 3. divisjon. EIK var best i starten av kampen. Martine Klippen driblet seg forbi Hinnas forsvar og la inn til Kaja Stapnes, som satte inn til 0-1. Innlegget var av så god kvalitet at målet nesten var ferdigscoret. Resten av omgangen ble det mye kriging på midtbanen. Midtveis i første omgang kom Martine Klippen flott forbi igjen og fikk lagt perfekt inn til Kaja Stapnes, men denne gangen ble det dessverre ikke uttelling. På tampen av første omgang var Hinna frempå med en avslutning som Lise Eikeland fikk reddet på en mesterlig måte nede ved stolpen.

Snuoperasjon i andre omgang

Etter pause ble kampen noe tøffere, kveldens pipeblåser fikk dessverre med seg svært lite fra den midtsirkelen han beveget seg i. Hinna var flinke og smarte og utnytter dette. Etter 57 minutters spill klare ikke EIK å henge helt med da det kom et kanonskudd fra 25 meter og dermed 1-1. Etter dette delte kveldens dommer ut et helt feil idømt corner. Dette utnyttet Hinna fullt ut, og fikk stanget inn 2-1. Ingrid Olsen og Martine Klippen var farlig frempå, men Hinna slapp med skrekken og tok alle poengene.

Det var et litt surt tap, men Hinna var nøyaktige og utnyttet sjansene de fikk. EIK-damene har ennå to kamper igjen og kjemper om en flott tredjeplass i årets tøffe 3. divisjon.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 3. divisjon, damer, Hinna stadion:

Hinna 2 – EIK 2-1 (0-1)

Mål: 1-0 (16) Kaja Stapnes. 1-1 () Hinna, 1-2 () Hinna Tilskuere: ca 40

Dommer: Arne Risa – Lura IL

EIKs lag: Lise Eikeland, Silje Stavnheim Tengesdal, Andrea V Slettebø, Luwam Ghilom, Ragnhild Torstensen, Kaja Stapnes, Charlotte Olsen, Hilde Figve, Martine Klippen, Sekine Netland og Ingrid Olsen.

Benytte innbyttere: Renate Dyrnes, Anne Birkeland og Stine Nuland.

Share